Ezek az újítások várnak a FIFA 16-ban

A FIFA játékok az utóbbi években azt tűzték ki elsődleges célként, hogy továbbfejlesszék a már lefektetett, jól működő alapokat, illetve további funkciókkal bővítsék a sorozatot. Ezt az igencsak közkedvelt hagyományt az idén érkező EA SPORTS játék, a FIFA 16 sem töri meg: nem csak a pálya egészén számíthatunk jelentős fejlesztésekre a játékmenetben, de emellett új opciók is megnyílnak a játékosok számára. Közöttük több olyan is akad, amelyet régóta kértek a rajongók a fejlesztőktől. Vegyük is őket sorjában!

Edzések a karrier-mód alatt

Éveken át tartó kérések után a FIFA 16 végre lehetőséget nyújt arra, hogy fejlesszük a csapatunk egyes játékosait, miközben karrier-módban vagyunk. Ez azért rendkívül hasznos funkció, mivel ezáltal javíthatunk a labdarúgók különféle tulajdonságain, így nagyobb eséllyel nézhetünk majd szembe az ellenféllel, és a csapat értéke is nőni fog. A tulajdonságok fejlesztésére minijátékok keretében lesz lehetőség, de akkor sem kell aggódnod, ha nincs ezekhez kedved: bármikor automatizálhatod a folyamatot.

Jön az előszezon

Nem muszáj rögtön a főszezonba fejest ugranod: a karrier-módot mindig megelőzi majd egy opcionális előszezon, amelyben bizony érdemes lesz részt venned. A barátságos meccsek keretében lehetőséged nyílik arra, hogy bejárd Európát, Amerikát és Ázsiát a csapatoddal, és extra pénzhez juttasd a csapatodat, ami jelentős előnyt biztosít a főszezon ideje alatt.

A női csapatok sem maradnak ki

Mindenhol, de különösen Észak-Amerikában egyre nagyobb népszerűségnek örved a futball a nők körében, így ideje volt, hogy végre a női nemzeti csapatok is megérkezzenek. A FIFA 16 már ezen a téren sem fog csalódást okozni: első körben tizenkettő különféle csapatból válogathatunk majd. Mivel több mint 100 játékos segítségével lettek lemintázva a női labdarúgók arckifejezései, a realisztikus megjelenítésre itt sem lesz majd panaszunk.

Az eddigi információk alapján joggal gondolhatjuk azt, hogy a FIFA 16 az utóbbi évek egyik legjobbja lesz a sorozatban. Hamarosan kiderül, ugyanis a játék szeptemberben érkezik PC-re és konzolokra. A FIFA 16 az 576KByte-ban már megvásárolható PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra.