| Szerző |
elakadtam :( |
maxibusz
Tag
Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 06.01.08 |
| Elküldve: 2008-01-07 - 00:13 |
|
|
Sziasztok!
Nemrégen regisztráltam ,és nagyon tettszik,az hogy végre rendesen átláthatóvá tesztek egy gamest,ami amugy számomra Magyar nyelv nélkül,és az itt szerzett infók hiányában kijátszhatatlan lenne. 
Bár most is ezért fordultam ide ,és irok nektek,hogy segitsetek,nagyon láma vagyok még a játékhoz,és sikeresen el is akadtam.
Valami olyansmit kellene csinálnom,hogy
""" A Fal""
Aktiváld a P.Ö.M.-t
és fogalmam sincsen hol keressem és melyik állomáson kell aktíválni,már mindent/szerintem/ 2-3X is végigjártam,de semmi siker   .
Segitsetek lécci!
itt egy kép is arról ,hogy mit ir a naplóm,köszi a segitséget!!!
http://img246.imageshack.us/img246/451/hellgateqc6.jpg |
|
| Szerző |
RE: elakadtam :( |
Fallen Angel
Tag

Lakóhely: Esztergo-Kertváros
Regisztrált: 06.01.08 |
| Elküldve: 2008-01-07 - 17:25 |
|
|
egy tárgyat kell aktiválni akkor négy embert vezetsz felülnézetből meg kell az csinálni és egy ágyúhoz mész és meg kell ölni az "Exospactor"(vagy valami féle lényt)(én már megcsináltam heheheheheheheheeh, persze akinek van türelme annak könnyű          )
bocs de még új vagyok itt nem tudhatok mindent |
|
| Szerző |
Vernyul
Tag
Regisztrált: 21.01.08 |
| Elküldve: 2008-01-21 - 06:45 |
|
|
Sziasztok
Na hát nem hittem, hogy el lehet akadni ebben a játékban, de nekem sikerült . Single-ben játszom és annál a résznél vagyok, amikor a vonathoz alkatrészeket kell vinni. 2-t el is vittem, aztán újrakezdtem a pályát, fel is vettem az elsőt megint. Na most itt a gond, hogy azt már nem tudom odaadni. Eldobni sem lehet, szétszedni sem és ugye ha már van egy nálam, akkor mégegy nem lehet. Na most ezzel mit lehet kezdeni? Nekem egyedül csak karakter editor jutott az eszembe. Ha egyáltalán létezik ilyesmi. Egyéb ötlet? |
|
|
| Szerző |
Noodlee
Tag

Regisztrált: 26.11.07 |
| Elküldve: 2008-01-21 - 10:54 |
|
|
Vernyul írta:
Sziasztok
Na hát nem hittem, hogy el lehet akadni ebben a játékban, de nekem sikerült  . Single-ben játszom és annál a résznél vagyok, amikor a vonathoz alkatrészeket kell vinni. 2-t el is vittem, aztán újrakezdtem a pályát, fel is vettem az elsőt megint. Na most itt a gond, hogy azt már nem tudom odaadni. Eldobni sem lehet, szétszedni sem és ugye ha már van egy nálam, akkor mégegy nem lehet. Na most ezzel mit lehet kezdeni? Nekem egyedül csak karakter editor jutott az eszembe. Ha egyáltalán létezik ilyesmi. Egyéb ötlet?
Itt van 2 megoldás (én egyiket sem próbáltam, mert nem volt ilyen gondom, de remélem működnek)
1.
nanoba berakni a cuccot, aztán az inventory-t úgy rendezni, hogy a tárgy már ne férjen el. nano ablakot bezárni, és a cucc a földre esik.
2.
-tele kell rakni az inventory-t
-aztán odamenni a "deusexmodhoz"
-berakni egy akkora tárgyat, mint amitől meg akarunk szabadulni (magadról kell levenned, a tárgyat),
(Lehet nagyobbal is. Pl, van egy komponens egy egység helyet foglal ettől kell megszabadulni, segítőtárgy egy pisztoly lesz ez 4 helyes, tehát az inventoriban kell 3 szabad hely )
-kézbe venni a megszabadulandó tárgyat és bezárni a kezünkben lévő tárgyal az ablakot. ebben az esetben a kezünkben marad a tárgy
-kilép-belép és megszabadultál tőle.
Szerkesztette: Noodlee - 2008-01-21 - 12:18 |
|
|
| Szerző |
minst
Tag
Regisztrált: 20.01.08 |
| Elküldve: 2008-02-02 - 23:25 |
|
|
Hello
Plz help!
Monument station-ön a main quest "keep occupied" valami havert kéne kimentenem hell riftböl és elvinni templar basere. Nade merre induljak? Azt nem mondja meg sehol hogy hova menjek monument stationról...
Ok rájöttem...
Szerkesztette: minst - 2008-02-03 - 12:55 |
|
|
| Szerző |
Garadex
Tag

Lakóhely: Környe
Regisztrált: 18.03.08 |
| Elküldve: 2008-03-18 - 18:49 |
|
|
Hy vmikor a charring crossra kell mennem kapok vmilyen "uborkás üveget"
(magyar a játék).Azzal mit kell csinálni mert foglalja a helyet, szétszedni se tudom? |
|
| Szerző |
blokgorr
Tag

Lakóhely: Fülöpszállás
Regisztrált: 15.01.08 |
| Elküldve: 2008-03-19 - 13:09 |
|
|
hali a charing cross környékén minden gonosz forrását abba kell öszegyűjteni 4db.Ott vannak a földön de fölé van írva a neve fehérrel és azokat kell összeszedni és utánna a covent gardenen leadni |
|
| Szerző |
Garadex
Tag

| Elküldve: 2008-03-19 - 18:44 |
|
|
oks köszi már sikerült |
|
| Szerző |
Garadex
Tag

| Elküldve: 2008-03-19 - 18:54 |
|
|
|
lehet hogy ez nem ide tartozik de lenne egy kérdésem.Ha nem eredeti a játékom akkor nem is tudok vele játszani neten? |
|
| Szerző |
StevyXIX
Adminisztrátor

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07 |
| Elküldve: 2008-03-19 - 19:10 |
|
|
|
Igen akkor nem tudsz vele neten játszani (hivatalos szerveren semmi képpen sem, tört szerverről nem tudok és nem is nagyon érdekel ...) |
|
| Szerző |
RE: elakadtam--tudás próbája |
alucard8811
Tag
Regisztrált: 23.03.08 |
| Elküldve: 2008-03-23 - 00:21 |
|
|
Először is üdv mindenkinek!
A tudás próbája küldetésnél elakadtam, nem tudom mit kell csinálni. Ráadásul rámentem, hogy feledat félbehagyása, és nem is rja ki a kúldetést.... Ha tudtok légyszíves segítsetek!
Előre is köszönöm! |
|
|
| Szerző |
blokgorr
Tag

| Elküldve: 2008-03-23 - 08:13 |
|
|
hali hát ha jól tudom ott 1 könyvet kell megszerezni!Azt meg kell szerezni és elvinni a pálya másik felébe és vissza a stationra.A küldit ne kérd megint az emberkétők.
Ha félbehagysz 1 feladatot újból kell kérned!!! |
|
| Szerző |
RE: re-tudás próba |
alucard8811
Tag
| Elküldve: 2008-03-23 - 12:38 |
|
|
Azt tudom, hogy újból fel kell venni, de nem tudom, hogy hol vagy kinel lehet. Voltam mar az összes állomáson es lent az 5. szinten is, de nem találtam meg. Légyszíves valaki szájbarágosan írja le, hogy pontosan hol és hogyan kell. Lehet hogy valami nem jó, vagy csak egyszerűen én vagyok totál gyp. Oktalanságomért elnézést kérek. |
|
|
| Szerző |
And
Tag
Lakóhely: Budapest
| Elküldve: 2008-03-23 - 15:56 |
|
|
CS ALL!
Azt szeretném kérdezni h ez a game a neten h működik vannak szerverek vagy patchek vagy h van ez?...  |
|
| Szerző |
blokgorr
Tag

| Elküldve: 2008-03-23 - 20:56 |
|
|
hali!
Ott kezdődik az egész hogy eredeti-e a játék mert ha nem akkor nem tudsz a neten játszani |
|
| Szerző |
Garadex
Tag

| Elküldve: 2008-03-25 - 16:56 |
|
|
|
oks elvagyok singleben ha vki tudna nekem segíteni ott tartok hogy el kellett menni a green parki állomásra és a holtak városában össze kellett gyűjteni vmiket (agyat vagy vmi bőrdarabot) és ott kéne menni a fájdalom oltátához de a városban nem találom sehol légyszi segítsetek! |
|
| Szerző |
Garadex
Tag

| Elküldve: 2008-03-25 - 16:59 |
|
|
egy kérdés:
Mennyi a maximum szint amit elérhetsz singleben? |
|
| Szerző |
StevyXIX
Adminisztrátor

| Elküldve: 2008-03-25 - 18:27 |
|
|
|
Garadex írta:
egy kérdés:
Mennyi a maximum szint amit elérhetsz singleben?
50 (multiban is 50 a maximum, ha fizetsz ha nem fizetsz a játékért) |
|
| Szerző |
Garadex
Tag

| Elküldve: 2008-03-25 - 18:32 |
|
|
és arra amit előtte kérdeztem tudnál válaszolni légyszi? |
|
| Szerző |
StevyXIX
Adminisztrátor

| Elküldve: 2008-03-25 - 19:40 |
|
|
|
Nem városba lesz az oltár, valószínű arra lesz ahol a helység neve sárgán van jelölve (persze ha él még a küldetés és nem csináltad még meg), szóval valamilyek "holt" helyen lesz (fejből nem tudom mivel lesz még arra hasonló küldetés ...) |
|