| Szerző |
Probléma a gaméval(pls help) |
banviktor
Tag
Regisztrált: 11.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-11 - 18:02 |
|
|
Hali all
Naszoval az lenne a gondom hogy amikor bemek aldwych-be vagy hova (temple állomásban egy teleport) ott teljesen sötét minden, nincs világítás, sötétek a falak, csak a szörnyek lácccanak, de sajnos azok is csak közelről.
Nem tudná valaki elmondani mi lehet a gond és ha lehet hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
ui: már újratelepitettem a játékot meg minden de semmi |
|
|
| Szerző |
RE: Probléma a gaméval(pls help) |
Rix Raw
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 06.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-11 - 18:06 |
|
|
|
Ha jól emlékszem az egy koromsötét hely, az ott végrehajtandó quest elfogadásakor kapsz egy laser sightot, ami segít a tájékozódásban, de úgy is gond nélkül ellehetsz, ha csak a térképet nézed, meg a zöld célzókeretre figyelsz. |
|
| Szerző |
banviktor
Tag
| Elküldve: 2007-11-11 - 18:07 |
|
|
Jajó köszi |
|
|
| Szerző |
Songoku
Tag
Regisztrált: 12.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-12 - 22:53 |
|
|
|
banviktor írta:
Hali all
Naszoval az lenne a gondom hogy amikor bemek aldwych-be vagy hova (temple állomásban egy teleport) ott teljesen sötét minden, nincs világítás, sötétek a falak, csak a szörnyek lácccanak, de sajnos azok is csak közelről.
Nem tudná valaki elmondani mi lehet a gond és ha lehet hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
ui: már újratelepitettem a játékot meg minden de semmi
Kapcsód fel a villanyt   |
|
|
| Szerző |
KaHUN
Tag
Regisztrált: 13.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-13 - 19:44 |
|
|
|
nektek is beszürkül néha a képernyő? ez mit jelent? |
|
|
| Szerző |
Erik a viking
Tag

Regisztrált: 07.09.07 |
| Elküldve: 2007-11-13 - 21:02 |
|
|
|
nektek is beszürkül néha a képernyő? ez mit jelent?
Nekem ilyen akkor volt, amikor kinyírtayik, azt' feltámasztást kértem. Ez nálam a legközelebbi halálomíg így maradt... utána visszaállt.
Egyik bug vagy nemtom mi.
"Mondottam: ember küzdj és bízva bízzál!" |
|
| Szerző |
NaviDad
Tag

Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 05.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-14 - 09:32 |
|
|
|
Songoku írta:
[quote]banviktor írta:
Hali all
ui: már újratelepitettem a játékot meg minden de semmi
szerinted miért adnak ahoz a küldetéshez "lámpával" ellátott sisakot? Előbb nézz végig az inventoryban mielőtt ujratelepítenéd a gamét 
"Remember the death, FIGHT for the LIVING!!!"
Sakujo...Sakujo...Sakujo...Sakujo
BiG LoL: TÍFUSZOS MARY |
|
|
| Szerző |
RE: Szaggat a játék. |
atlaimond
Tag
Regisztrált: 09.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-16 - 16:44 |
|
|
Helló!
Tudja valami, hogy "Bell Yard"-nál csak nekem szaggat keményen a játék vagy másnál is? Mert idáig szemre úgy minimum 25 FPS azért megvolt, de most ha van szörny ha nincs szaggat a játék Bell Yard és környékén. Már próbáltam, hogy minimumra vettem a grafikai beállításokat de se jobban se rosszabbul nem ment. Ez valami játékhiba amiről már hallottam egy két szót, hogy a patch óta rosszabbul megy vagy az ATI Radeon X850 256MB-os lenne kevés? A többinek meg kéne felelnie mert 3GB AMD processzor, 3GB DDR ram és pont ma frissítettem az ATI Catalystemet.
Előre is köszönöm a választ. |
|
| Szerző |
StevyXIX
Adminisztrátor

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07 |
| Elküldve: 2007-11-16 - 19:49 |
|
|
igen vége felé nekem is előfordul 8-9 körüli fps is (7950GT-vel 1,8ghz-es core2duo-val 2 giga rammal)
eléggé optimizálatlan, a tüzek-nél nagyon be tud szaggatni... |
|
| Szerző |
RE: Nagy baj |
KaHUN
Tag
Regisztrált: 13.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-16 - 20:08 |
|
|
Nekem egy elég erős konfigom van, 8800GTS, 2 giga ram, dualcore proci, mégis olyan másfél óra játék után iszonyúan szaggat, mejd mikor már 98% osan elhasználta(!) a RAM om, kifagy.Vagy nem megy, vagy kiirja hogy az nv_4 képernyőillesztő meghibásodott, és kegyetlen módon törli(!!!) a karim.Pontosabban megmaradt a save fájl, csak a játékban nem tudom választani.A billzetem kijelzi a ramom, szal tudom, mindíg pont 98% nál akasztja ki.Ez idő alatt hol tovább, hol nem olyan messze jutok, de elég idegesítő.Nincs erre megoldás?  |
|
|
| Szerző |
StevyXIX
Adminisztrátor

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07 |
| Elküldve: 2007-11-16 - 20:15 |
|
|
hivatalos oldalon ezt a linket adták:
http://support.microsoft.com/kb/940105
a link felől ne kérdezz, nem néztem meg, valaki okosat keress a környezetedben ... |
|
| Szerző |
anubys88
Tag

| Elküldve: 2007-11-17 - 15:47 |
|
|
Az volna a problémám, hogy már vagy 5ször megcsináltam McKanzie utolsó köldetését, viszont, most nem LEHET. A feladat rettentő bonyolult, 4 minden gonosz forrását kell használni. A probléma az, hogy most az uj mesterlövészemmel csinálom és csak 3 van. Milliószor körbejártam és csak 3 volt, majd kiléptem, vissza, ujra felfedeztem, de még mindig nem volt meg csak 3. Nem értem, ez egy Bug?
|
|
|
| Szerző |
Pioneer
Tag

Regisztrált: 10.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-17 - 16:02 |
|
|
Sziasztok!
A problémám a következő lenne, remélem akad valaki aki segíteni tud.
Annál a küldínél vagyok, ahol a vonatot meg kellett vajítani, megtísztítani az utat, utána pedig megölni a démonfőnököt. Namost a démonfőnők gyilkolása közben kifagytam és nem tudok sehogysem eljutni vissza a démonfőnökig. Mit lehetne tenni? |
|
|
| Szerző |
RE: . |
Songoku
Tag
| Elküldve: 2007-11-17 - 19:18 |
|
|
|
Pioneer írta:
Sziasztok!
Annál a küldínél vagyok, ahol a vonatot meg kellett vajítani, megtísztítani az utat, utána pedig megölni a démonfőnököt. Namost a démonfőnők gyilkolása közben kifagytam és nem tudok sehogysem eljutni vissza a démonfőnökig. Mit lehetne tenni?
Semmit.Deha mégis ,máskor is fogsz találkozni fagyival.Nagyon jó játék a Hellgate ,méltó Diablo klón ,viszont írtózatosan optimalizálatlan ,bug-os ,ésmég sorolhatnám.A problémára egyféle megoldás lehetséges ,ha a közeljövőben kijön hozzá egy jókis PATCHáradat. |
|
|
| Szerző |
Songoku
Tag
| Elküldve: 2007-11-17 - 19:20 |
|
|
|
StevyXIX írta:
igen vége felé nekem is előfordul 8-9 körüli fps is (7950GT-vel 1,8ghz-es core2duo-val 2 giga rammal)
eléggé optimizálatlan, a tüzek-nél nagyon be tud szaggatni...
Jaja.Sajnos.A konfig amit leírtál vígan kéne hogy vigye ezt a gammát tejjesen akadásmentesen(bár nem max detailon).Várjuk mi is a patch-eket hozzá |
|
|
| Szerző |
Songoku
Tag
| Elküldve: 2007-11-17 - 19:22 |
|
|
|
anubys88 írta:
Az volna a problémám, hogy már vagy 5ször megcsináltam McKanzie utolsó köldetését, viszont, most nem LEHET. A feladat rettentő bonyolult, 4 minden gonosz forrását kell használni. A probléma az, hogy most az uj mesterlövészemmel csinálom és csak 3 van. Milliószor körbejártam és csak 3 volt, majd kiléptem, vissza, ujra felfedeztem, de még mindig nem volt meg csak 3. Nem értem, ez egy Bug?
Abba a terembe lessz a 4edik is ahol az első.Legalábbis nállam ottvolt ,énis visszamentem érte jósok keresgélés után.Az asztal környékén elméletileg megtalálod.Nemhiszem hogy bug lenne még ez ,de nincs kizárva hogy nállad itt ütközik ki |
|
|
| Szerző |
Songoku
Tag
| Elküldve: 2007-11-17 - 19:25 |
|
|
KaHUN írta:
Nekem egy elég erős konfigom van, 8800GTS, 2 giga ram, dualcore proci, mégis olyan másfél óra játék után iszonyúan szaggat, mejd mikor már 98% osan elhasználta(!) a RAM om, kifagy.Vagy nem megy, vagy kiirja hogy az nv_4 képernyőillesztő meghibásodott, és kegyetlen módon törli(!!!) a karim.Pontosabban megmaradt a save fájl, csak a játékban nem tudom választani.A billzetem kijelzi a ramom, szal tudom, mindíg pont 98% nál akasztja ki.Ez idő alatt hol tovább, hol nem olyan messze jutok, de elég idegesítő.Nincs erre megoldás?  
PATCH-PATCH-PATCH.Sztem rövidesen kikell adniuk hozzá párat ,mer nemcsak te küzdessz ilyen jellegű problémával amikor eléggé BIKA videókarid van és elég memód.De meglepett hogy ez a gamma szaggat 8800 GTS-en.Nevetséges |
|
|
| Szerző |
Pioneer
Tag

Regisztrált: 10.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-17 - 19:26 |
|
|
Songoku írta:
Pioneer írta:
Sziasztok!
Annál a küldínél vagyok, ahol a vonatot meg kellett vajítani, megtísztítani az utat, utána pedig megölni a démonfőnököt. Namost a démonfőnők gyilkolása közben kifagytam és nem tudok sehogysem eljutni vissza a démonfőnökig. Mit lehetne tenni?
Semmit.Deha mégis ,máskor is fogsz találkozni fagyival.Nagyon jó játék a Hellgate ,méltó Diablo klón ,viszont írtózatosan optimalizálatlan ,bug-os ,ésmég sorolhatnám.A problémára egyféle megoldás lehetséges ,ha a közeljövőben kijön hozzá egy jókis PATCHáradat.
Tehát akkor kezdhetem előröl egy új karival? |
|
|
| Szerző |
Songoku
Tag
| Elküldve: 2007-11-17 - 19:32 |
|
|
Tehát akkor kezdhetem előröl egy új karival?[/quote]
nem.Várjuk meg a hivatalos Patch-et.Elméletileg optimalization patch néven kell hogy megjelenjen majd ,de a neve tökmind1 lessz.Szánalom amúgy hogy hogy tudnak kiadni ilyen optimalizálatlanul egy játékot mint a Hellgate(ami egyébként nagyon jó játék lenne) |
|
|
| Szerző |
Jim79
Tag

Regisztrált: 16.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-18 - 07:19 |
|
|
Sziasztok!
Kérdésem:
normális dolog az, h ha egy tárgyet pénzért nemesítek, akkor annak színe nem változik, a tulajdonságot sem kapja meg, de a pénzt azt leveszi???
Segítséget előre is köszönöm.
Save the cheerleader, save the world! |
|
|