Főoldal · Ismertető · Fejlesztők · Frakciók · Fegyverek · Démonok · Segédletek · Letöltések · Képgaléria · Fórum · Impresszum Tuesday, September 07, 2010
Navigáció
Főoldal
Ismertető
Fejlesztők
Frakciók
Fegyverek
Démonok
Segédletek
Letöltések
Képgaléria
Fórum
Keresés
Impresszum
Online felhasználók
Vendég: 2
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,015
Nem aktiváltak: 0
Legújabb tag: ricsike100
Fórum Topikok off
Hírdetés
Társoldalak:

Fórumtéma megtekintése
Hellgate: London | Hellgate:London | Beszéljük meg
Oldal: 1 / 20 1 2 3 4 > >>
Szerző Probléma a gaméval(pls help)
banviktor
Tag

Regisztrált: 11.11.07
Elküldve: 2007-11-11 - 18:02
Hali all
Naszoval az lenne a gondom hogy amikor bemek aldwych-be vagy hova (temple állomásban egy teleport) ott teljesen sötét minden, nincs világítás, sötétek a falak, csak a szörnyek lácccanak, de sajnos azok is csak közelről.

Nem tudná valaki elmondani mi lehet a gond és ha lehet hogyan lehet ezt kiküszöbölni?

ui: már újratelepitettem a játékot meg minden de semmi
Szerző RE: Probléma a gaméval(pls help)
Rix Raw
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 06.11.07
Elküldve: 2007-11-11 - 18:06
Ha jól emlékszem az egy koromsötét hely, az ott végrehajtandó quest elfogadásakor kapsz egy laser sightot, ami segít a tájékozódásban, de úgy is gond nélkül ellehetsz, ha csak a térképet nézed, meg a zöld célzókeretre figyelsz.
http://rixraw.hu
banviktor
Tag

Elküldve: 2007-11-11 - 18:07
Jajó köszismiley
Songoku
Tag

Regisztrált: 12.11.07
Elküldve: 2007-11-12 - 22:53
banviktor írta:
Hali all
Naszoval az lenne a gondom hogy amikor bemek aldwych-be vagy hova (temple állomásban egy teleport) ott teljesen sötét minden, nincs világítás, sötétek a falak, csak a szörnyek lácccanak, de sajnos azok is csak közelről.

Nem tudná valaki elmondani mi lehet a gond és ha lehet hogyan lehet ezt kiküszöbölni?

Kapcsód fel a villanytsmileysmileysmiley
KaHUN
Tag

Regisztrált: 13.11.07
Elküldve: 2007-11-13 - 19:44
nektek is beszürkül néha a képernyő? ez mit jelent?
Erik a viking
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 07.09.07
Elküldve: 2007-11-13 - 21:02
nektek is beszürkül néha a képernyő? ez mit jelent?

Nekem ilyen akkor volt, amikor kinyírtayik, azt' feltámasztást kértem. Ez nálam a legközelebbi halálomíg így maradt... utána visszaállt.
Egyik bug vagy nemtom mi.

"Mondottam: ember küzdj és bízva bízzál!"
horierik@msn.com
NaviDad
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 05.11.07
Elküldve: 2007-11-14 - 09:32
Songoku írta:
[quote]banviktor írta:
Hali all

szerinted miért adnak ahoz a küldetéshez "lámpával" ellátott sisakot? Előbb nézz végig az inventoryban mielőtt ujratelepítenéd a gamétsmileysmiley

"Remember the death, FIGHT for the LIVING!!!"

Sakujo...Sakujo...Sakujo...Sakujo

BiG LoL: TÍFUSZOS MARY
Szerző RE: Szaggat a játék.
atlaimond
Tag

Regisztrált: 09.11.07
Elküldve: 2007-11-16 - 16:44
Helló!
Tudja valami, hogy "Bell Yard"-nál csak nekem szaggat keményen a játék vagy másnál is? Mert idáig szemre úgy minimum 25 FPS azért megvolt, de most ha van szörny ha nincs szaggat a játék Bell Yard és környékén. Már próbáltam, hogy minimumra vettem a grafikai beállításokat de se jobban se rosszabbul nem ment. Ez valami játékhiba amiről már hallottam egy két szót, hogy a patch óta rosszabbul megy vagy az ATI Radeon X850 256MB-os lenne kevés? A többinek meg kéne felelnie mert 3GB AMD processzor, 3GB DDR ram és pont ma frissítettem az ATI Catalystemet.
Előre is köszönöm a választ.
http://www.atlaimond.atw.hu/
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07
Elküldve: 2007-11-16 - 19:49
igen vége felé nekem is előfordul 8-9 körüli fps is (7950GT-vel 1,8ghz-es core2duo-val 2 giga rammal)
eléggé optimizálatlan, a tüzek-nél nagyon be tud szaggatni...
stevyxix@hotmail.com
Szerző RE: Nagy baj
KaHUN
Tag

Regisztrált: 13.11.07
Elküldve: 2007-11-16 - 20:08
Nekem egy elég erős konfigom van, 8800GTS, 2 giga ram, dualcore proci, mégis olyan másfél óra játék után iszonyúan szaggat, mejd mikor már 98% osan elhasználta(!) a RAM om, kifagy.Vagy nem megy, vagy kiirja hogy az nv_4 képernyőillesztő meghibásodott, és kegyetlen módon törli(!!!) a karim.Pontosabban megmaradt a save fájl, csak a játékban nem tudom választani.A billzetem kijelzi a ramom, szal tudom, mindíg pont 98% nál akasztja ki.Ez idő alatt hol tovább, hol nem olyan messze jutok, de elég idegesítő.Nincs erre megoldás?smileysmiley
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07
Elküldve: 2007-11-16 - 20:15
hivatalos oldalon ezt a linket adták:
http://support.microsoft.com/kb/940105
a link felől ne kérdezz, nem néztem meg, valaki okosat keress a környezetedben ...
stevyxix@hotmail.com
anubys88
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-17 - 15:47
Az volna a problémám, hogy már vagy 5ször megcsináltam McKanzie utolsó köldetését, viszont, most nem LEHET. A feladat rettentő bonyolult, 4 minden gonosz forrását kell használni. A probléma az, hogy most az uj mesterlövészemmel csinálom és csak 3 van. Milliószor körbejártam és csak 3 volt, majd kiléptem, vissza, ujra felfedeztem, de még mindig nem volt meg csak 3. Nem értem, ez egy Bug?

Pioneer
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 10.11.07
Elküldve: 2007-11-17 - 16:02
Sziasztok!
A problémám a következő lenne, remélem akad valaki aki segíteni tud.
Annál a küldínél vagyok, ahol a vonatot meg kellett vajítani, megtísztítani az utat, utána pedig megölni a démonfőnököt. Namost a démonfőnők gyilkolása közben kifagytam és nem tudok sehogysem eljutni vissza a démonfőnökig. Mit lehetne tenni?
Szerző RE: .
Songoku
Tag

Elküldve: 2007-11-17 - 19:18
Pioneer írta:
Sziasztok!
Annál a küldínél vagyok, ahol a vonatot meg kellett vajítani, megtísztítani az utat, utána pedig megölni a démonfőnököt. Namost a démonfőnők gyilkolása közben kifagytam és nem tudok sehogysem eljutni vissza a démonfőnökig. Mit lehetne tenni?

Semmit.Deha mégis ,máskor is fogsz találkozni fagyival.Nagyon jó játék a Hellgate ,méltó Diablo klón ,viszont írtózatosan optimalizálatlan ,bug-os ,ésmég sorolhatnám.A problémára egyféle megoldás lehetséges ,ha a közeljövőben kijön hozzá egy jókis PATCHáradat.
Songoku
Tag

Elküldve: 2007-11-17 - 19:20
StevyXIX írta:
igen vége felé nekem is előfordul 8-9 körüli fps is (7950GT-vel 1,8ghz-es core2duo-val 2 giga rammal)
eléggé optimizálatlan, a tüzek-nél nagyon be tud szaggatni...

Jaja.Sajnos.A konfig amit leírtál vígan kéne hogy vigye ezt a gammát tejjesen akadásmentesen(bár nem max detailon).Várjuk mi is a patch-eket hozzá
Songoku
Tag

Elküldve: 2007-11-17 - 19:22
anubys88 írta:
Az volna a problémám, hogy már vagy 5ször megcsináltam McKanzie utolsó köldetését, viszont, most nem LEHET. A feladat rettentő bonyolult, 4 minden gonosz forrását kell használni. A probléma az, hogy most az uj mesterlövészemmel csinálom és csak 3 van. Milliószor körbejártam és csak 3 volt, majd kiléptem, vissza, ujra felfedeztem, de még mindig nem volt meg csak 3. Nem értem, ez egy Bug?

Abba a terembe lessz a 4edik is ahol az első.Legalábbis nállam ottvolt ,énis visszamentem érte jósok keresgélés után.Az asztal környékén elméletileg megtalálod.Nemhiszem hogy bug lenne még ez ,de nincs kizárva hogy nállad itt ütközik ki
Songoku
Tag

Elküldve: 2007-11-17 - 19:25
KaHUN írta:
Nekem egy elég erős konfigom van, 8800GTS, 2 giga ram, dualcore proci, mégis olyan másfél óra játék után iszonyúan szaggat, mejd mikor már 98% osan elhasználta(!) a RAM om, kifagy.Vagy nem megy, vagy kiirja hogy az nv_4 képernyőillesztő meghibásodott, és kegyetlen módon törli(!!!) a karim.Pontosabban megmaradt a save fájl, csak a játékban nem tudom választani.A billzetem kijelzi a ramom, szal tudom, mindíg pont 98% nál akasztja ki.Ez idő alatt hol tovább, hol nem olyan messze jutok, de elég idegesítő.Nincs erre megoldás?smileysmiley

PATCH-PATCH-PATCH.Sztem rövidesen kikell adniuk hozzá párat ,mer nemcsak te küzdessz ilyen jellegű problémával amikor eléggé BIKA videókarid van és elég memód.De meglepett hogy ez a gamma szaggat 8800 GTS-en.Nevetségessmiley
Pioneer
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 10.11.07
Elküldve: 2007-11-17 - 19:26
Songoku írta:
Pioneer írta:
Sziasztok!

Semmit.Deha mégis ,máskor is fogsz találkozni fagyival.Nagyon jó játék a Hellgate ,méltó Diablo klón ,viszont írtózatosan optimalizálatlan ,bug-os ,ésmég sorolhatnám.A problémára egyféle megoldás lehetséges ,ha a közeljövőben kijön hozzá egy jókis PATCHáradat.

Tehát akkor kezdhetem előröl egy új karival?
Songoku
Tag

Elküldve: 2007-11-17 - 19:32
Tehát akkor kezdhetem előröl egy új karival?[/quote]

nem.Várjuk meg a hivatalos Patch-et.Elméletileg optimalization patch néven kell hogy megjelenjen majd ,de a neve tökmind1 lessz.Szánalom amúgy hogy hogy tudnak kiadni ilyen optimalizálatlanul egy játékot mint a Hellgate(ami egyébként nagyon jó játék lenne)
Jim79
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 16.11.07
Elküldve: 2007-11-18 - 07:19
Sziasztok!

Kérdésem:
normális dolog az, h ha egy tárgyet pénzért nemesítek, akkor annak színe nem változik, a tulajdonságot sem kapja meg, de a pénzt azt leveszi???

Segítséget előre is köszönöm.

Save the cheerleader, save the world!
Oldal: 1 / 20 1 2 3 4 > >>
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Szavazás
Szerinted újra fognak indulni valaha a Hellgate:London multiplayer szerverek?

Igen, nem fogják veszni hagyni!

Nem, szomorú, de mi már soha nem fogunk multizni Hellgate:Londonnal!

Nem tudom, annyi ellent mondó hír jelent meg a témában, hogy képtelenség bármit is megjósolni.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Death666
2010. 08. 28.
Én voltam ott, de majd lehet hogy visszatérek vmikor.

warpath
2010. 08. 28.
Aquarius szerveren vagyok Shurika néven xD remélem vannak ott xD

StevyXIX
2010. 08. 28.
Hope, én se tudtam, de azért kiírhatta volna, ezt csak megjegyeztem, nem kell úgy felkapni.

Hope-Keeper
2010. 08. 27.
nagyon valószínű, h mind1iken

warpath
2010. 08. 26.
Battle of the Immortals meik szeron vannak magyarok ? smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 26.
Köszi Death az infot..Stevy..relax...ha valaki nem tudja mi az a BoI..google-ba rákeres..tudod..gugli a barátod

StevyXIX
2010. 08. 26.
Csak a Mythost csinálták nem a Hellgatet, ők voltak a Flagship Seattle. BoI2-t meg ki is írhatnád: Battle of the Immortals 2, mert nem mindenki tudja kapásból.

Death666
2010. 08. 25.
Ja Hope, ma olvastam hogy a BoI2-ben benne lesz a Runic Games keze (Akik a Torchlightot csinálták/Hellgatet)

Erik a viking
2010. 08. 21.
Én ezt a lehetőséget inkább továbbpasszolnám legifjabb csemetéteknek. Szegény Zsolti. smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 21.
hm..Bill Roper meg bevallja, hogy Ő az "apád" smiley

Erik a viking
2010. 08. 21.
Ez egy ilyen tipikus filmes elem. Azt hisszük, hogy a delikvens már halott, közben egy váratlan pillanatban újra felbukkan.

StevyXIX
2010. 08. 21.
FS megszűnt nehezen fog visszavágni.

Erik a viking
2010. 08. 20.
A Flagship Studios visszavág és a Guardian visszatér

Alba
2010. 08. 20.
De most a csillagok háborúját játszákújra, csak más címekkel: Az első rész: baljós Pokolkapu, aztán a Pénz Háborúja, aztán a Namco bosszúja, most meg az Új Remény... kíváncsi vagyok a maradék két részből mi leszsmiley

Agreal19
2010. 08. 18.
ez igaz főleg hogy én ki se próbáltamsmiley

Archívum