Főoldal · Ismertető · Fejlesztők · Frakciók · Fegyverek · Démonok · Segédletek · Letöltések · Képgaléria · Fórum · Impresszum Monday, September 06, 2010
Navigáció
Főoldal
Ismertető
Fejlesztők
Frakciók
Fegyverek
Démonok
Segédletek
Letöltések
Képgaléria
Fórum
Keresés
Impresszum
Online felhasználók
Vendég: 4
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,014
Nem aktiváltak: 0
Legújabb tag: ricsiheveli
Fórum Topikok off
Hírdetés
Társoldalak:

Fórumtéma megtekintése
Hellgate: London | Hellgate:London | Beszéljük meg
Oldal: 1 / 12 1 2 3 4 > >>
Szerző A mi kis klánunk
Exterion
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Tiszafüred
Regisztrált: 07.09.07
Elküldve: 2007-09-09 - 19:04
Helló mindenki

Mivel nem igazán látom a mozgolódást, így megteszem az első lépést.Mivel minden oda, így megint leírhatnánk, hogy ki mit tervez kasztilag.Megaztán lassacskán gondolkozhatnánk a klánon belüli posztokon is.Tudom, hogy még jó másfél hónap de tuti ami biztos ne akkor veszekedjünk a koncon hehe smiley

Remember the dead!But....Fight for the living!
Szerző RE: A mi kis klánunk
Exterion
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-09 - 19:15
Adhatunk neki egy kis formát is smiley

Karakter neve: Exterion
Kaszt: cabalist/evoker
Kívánsz e valamilyen posztot betölteni a klánban: nem feltétlen de ha van rá szükség szívesen
Fizetnél e az elite játékos státuszért? : igen
Mit vársz a klántól?: Segítőkészséget és baráti hangulatot.Szabályszakértők és az én úgyis jobb vagyok mint te játékosok kímáljenek
Mit tudsz nyújtani a klánnak?: Több éves mmo tapasztalat ismerem az etikettet, még ha ez a játék nem is mmo de nagyon hasonló.Megaztán elég jó csapatjátékos vagyok.
Valami negatívum magadról: Multiplayer játékokat utálok egyedül játszani, ebből kifolyólag ha nem akar senki velem nyomulni akkor megsértődök smiley meg akkor is ha kérdezek vanamit a guild/klán chaten és senki sem felel ezek álltalában elegendők ahoz, hogy kilépjek.

Egyenlőre ennyi

StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07
Elküldve: 2007-09-09 - 20:22
Véleményem szerint, ha valaki már előfizet kapja meg a tiszti posztot (persze ha nem él vissza a rangjával és az ebből adódó hatalmával)
ezt a nem szólók be a chatbe mert flegma vagyok, hát ezt én is utálom, anno gw-be volt is egy ilyen gondom én voltam a leader és már nagyon untam, volt fenn egy haver szóba is hoztam a dolgot előtte rá is szálltunk a csajra (vagy az öccsére? fene se tudja smiley) 5 perc múlva kilépett a játékból smiley, nem bírta a kiképzést (pedig mi csak próbáltuk neki elmagyarázni, a gw kezelését, hogy tudjon nekünk írni szóval nem ócsároltuk vagy ilyesmi)
,de ahogy elnézem nem nagyon lesz ilyen gondunk, elég eleven tud lenni ez a kis társaság ami eddig összejött (csak nehogy fordítva süljön el: lelövöd is tovább nyomja a szöveget típus smiley)
stevyxix@hotmail.com
Exterion
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-09 - 21:11
Hát az én kis mmo pályafutásomat csak a WoW árnyékolja be ami alapvetően egy jó kis játék, csak hát a játékos alapanyag elég silány.Anno SWG-vel indultam ami nagyon jó kis játék volt, csak nem tetszett, hogy a filmel ellentétben elég kicsi.Aztán jött az Everquest 2 ott 3 évig bírtam.Őt szintén amiatt hagytam el mert a legjobb rp servert (2 volt) ellepték a nyominger poén játékosok és már a játék csak a raidezésről szólt.Pedig amikor elindult a játék (sajnos nem a kezdetektől voltam ott) hihetetlen varázsa volt.Tényleg egy csodálatos világ, amit sikeresen és teljesen elrontottak a hülyegyerekek.Pl a tisztán tier'dal (sötét-elf) guildünknek saját fogadója volt ahol minden kedden este összegyültönk storizgatni.Na de mind egy is majd a Warhammer-ben újra belevetem magam a szerepjátékba.Száz szónak is egy a vége, Európában még nincs kialakult mmo kultúra, habár a Lord of the rings-ben elég kellemes a hangulat (mostanság azzal nyomulok), ha kérdezel valamit a chaten nem nooboznak le egyből mint a wow-ban.Komolyan mondom minél többet írok annál jobban örülök, hogy otthagytam smiley

PS: A multiplayer játékokat szigorúan korhatárhoz kéne kötni.Kés, villa mmorpg nem kisgyerek kezéba való

Exterion
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-09 - 21:15
Ja és nem előfizető játékosok csak tagok lehetnek szóval egyértelmű, hogy csak előfizetéssel rendelkezők lehetnek tisztek smiley Megaztán amíg nem lesz nagy a létszám szigorúan vett értelemben tisztek se nagyon kellenek majd eleinte max arra, hogy inviteljenek valakit.

StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-10 - 00:20
Igen persze, hogy csak előfizető lehet tiszt. Én csak azt mondtam, ha már valaki előfizet igazán megérdemli, hogy tiszt is legyen. (én eleve nem tartom nagyra ezt a céhes témát, vagyis úgy vagyok vele persze legyen, mert kell hogy összejöjjön a társaság, de semmi több, mivel nincs pvp nincs igazából olyan céhes dolog ami miatt véresen komolyan kellene ezt venni, szóval ez alapján ha rajtam múlik a dolog akkor az officer aki akar (lényegében aki előfizet) ez is elég erős rosta
gw-s tapasztalataim azt mutatják, hogy nem szabad túlerőltetni ezt a céhes dolgot, mert csúnya széthúzás a vége (minden esetben) szóval ha nincs igazából nagy jelentősége (gw-be volt hiszen kő kemény pvp van benne, jobb pvp klánokba akárki be se kerülhet, de HG:L-ba nem lesz semmi ilyen) minek véresen komoly klán szabály stb.
klán csak egy összetartó erő, ebben a játékban semmi más szerepe nincs, azért van, hogy összejöjjön a társaság, chateljenek egymással és közös party-kat szervezve együtt játszanak.
stevyxix@hotmail.com
Erik a viking
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-12 - 21:30
Én megelégszem az átlag "közkatona" címmel is.
De akkor felvetném újra a kérdést: mi legyen a nevünk?
Ha jól emlékszem volt egy ötös listám:
1. Aranygyapjasok
2. Fekete Sereg
3. Sárkány-rend
4. Bem Huszárjai
5. (Na erre már nem emlékszemsmiley)

"Mondottam: ember küzdj és bízva bízzál!"
horierik@msn.com
Exterion
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-13 - 12:26
Fekete seregre teszem a voksom.

HBaloo
Tag

Regisztrált: 14.09.07
Elküldve: 2007-09-14 - 16:14
Én wowoztam és ott a guildünket Fekete Seregnek hívják(Quel Thalas-on megtaláljátok őket), és valahogy örülnék a változásnak..
Van valami feltéele a guildbe lépésnek? valószínű november első felében tudok majd csatlakozni..
nemtudo milyen kaszt akarok lenni, az átlag közkatona szerepe nekem megfelel,
Mit tudok nyújtani:WoW-oztam, Diablóztam(máig a kedvenc játékom), szívesen segítek ott ahol tudok
Mit várok el:Jó társaság, segítőkészség(persze csak ha szükséges..)
Havidíjat(mostanában)szinte biztos hogy nem fogok fizetni
Kb ennyi
tevetuz@freemail.hu
Utys
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 09.09.07
Elküldve: 2007-09-14 - 20:00
Hát én továbbra is a hunterrel szimpatizálok. Játszani nem fogok tudni sokat, sőt kifejezetten keveset, így értelemszerűen nem fogok előfizetni sem. Sajna nincs rá idő.
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-14 - 20:13
én inkább 3-as kivétel ha valami nagyon jó volt az 5-ös smiley
nekem teljesen mind1 mi vagyok a klánba, mivel amúgy sincs nagy jelentősége (legalábbis részemről)
gw-be voltam guil leader, de nem sikerült maradandót alkotnom smiley
utána 1,5 évig tag voltam egy nagyobb (legalábbis eleinte, de mondjuk úgy, hogy híres) klánba
ezek után a jelenlegi klánomba tiszti feladatokat, már nem látok el smiley,
mivel kicsi a klán és már csak nagyjából gw-t unt játékosok vannak benne
én nagyon gondolkodok ezen az életre szóló elit előfizetésen (persze, ha legalább nálunk is teljesülnek hozzá a feltételek) lesz majd egy hónap rá, hogy az ember eldöntse, hogy megéri-e szerintem ez elegendő
stevyxix@hotmail.com
HBaloo
Tag

Elküldve: 2007-09-15 - 07:51
Névnek nekem a sárkány rend elég szimpatikus, egy hibája, hogy sztem a sárkányok nem illenek nagyon a Hellgate világába, ott inkább mutáns polipok vannak smiley.Sztem névnek mindenképp vmi olyasmi kéne ami ha egy átlag magyar meglát tudja hogy az egy magyar guild(a lenti javaslatok jók voltak).Azok közül nekem az Aranygyapjasok tetszett a legjobban,szívesen lennék Aranygyapjas.. smiley valami általánosabb névre nem gondoltatok?pl:
-Hellgate:Budapest
-Hungary
nem túl kreatívak de neekm ezek is bejönnek..
tevetuz@freemail.hu
Erik a viking
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-15 - 10:22
Én már egyszer (régebben) javasoltam a Hellgate: Budapestet, de azt a többiek elvetették.

horierik@msn.com
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-15 - 11:34
jah mi már csak ilyen gonoszak vagyunk smiley
nekem annyira nem jön be, de nem is ugranék le a 10-ről ha ez lenne a klán neve smiley
stevyxix@hotmail.com
Exterion
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-15 - 11:54
Nem de mivel én még nálad is sokkal gonoszabb vagyok, lelöknélek MUHAHAAAAsmiley Az aranygapjasok név nekem kicsit olyan magyar népmesék hangulatú ami megint más világ lol.Meg akkor olyan karakternevek is kellenének pl Kapanyániy Monyók vagy Fehérlófia stb smiley Persze tudom semmi köze hozzá, de nekem minddíg hülye dolgok jutnak eszembe.

Erik a viking
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-15 - 14:27
Az Aranygyapjas-rend egy tipikus "lovagrend", ráadásul magyar. Igaz-igaz... van némi népmesei beütése, de attól még lehet jó.smiley

Szerkesztette: Erik a viking - 2007-09-15 - 14:34
horierik@msn.com
Teknosbika
Tag

Elküldve: 2007-09-15 - 15:07
sziasztok!

én vadász karakterrel fogok kezdeni, szeretem a hentelős karikat, Dio2-ben is druidával nyomtam/nyomom.
a multijátékot is nagyon csípem, ellenben a technikai problémák, pl nem tudok gyorsan hentelés közben írni, ablakot váltani, stb kissé hátráltatnak
klánban tisztség nem érdekel, csak a közös játék, a személyes fejlődés, és a segítség adása, illetve, ha rászorulok, akkor a kapása is
amit nyújtok, az az, hogy előfizetek, ha tudok, akkor az élethossziglanira, segítek, ahol tudok, és mivel vállalkozó vagyok, elég sok a szabadidőm játszani, igaz, főleg délelőttönként
Szerkesztette: Teknosbika - 2007-09-15 - 15:11
Erik a viking
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-15 - 20:26
Maradok a Guardiannál. De, egyenlőre ahogy elnézem
lehet hogy egyedül leszek.

Szerkesztette: Erik a viking - 2007-09-15 - 23:20
horierik@msn.com
Exterion
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-09-15 - 23:20
Én meg majd szépen írtom a férgesét a háttérből eheh smiley

HBaloo
Tag

Elküldve: 2007-09-16 - 06:44
Asszem én templomos leszek, igazából így előre nehéz dönteni..
most hogy tudom hogy az aranygyapjasoknak van jelentése , egyre jobban tetszik, de valahogy tényleg nem az a hellgate világ..
lehetne talán: -Aranypuskások smiley
esetleg -Polipgyilkos (extrém esteben: MutánsPolipGyilkos smiley)
Ezek után megint csak a sablonos Hungary meg hasonlóak jutnak eszembe, ha még vmi jó(vagy legalább nem túl rossz smiley ) eszembe jut, írok.
tevetuz@freemail.hu
Oldal: 1 / 12 1 2 3 4 > >>
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Szavazás
Szerinted újra fognak indulni valaha a Hellgate:London multiplayer szerverek?

Igen, nem fogják veszni hagyni!

Nem, szomorú, de mi már soha nem fogunk multizni Hellgate:Londonnal!

Nem tudom, annyi ellent mondó hír jelent meg a témában, hogy képtelenség bármit is megjósolni.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Death666
2010. 08. 28.
Én voltam ott, de majd lehet hogy visszatérek vmikor.

warpath
2010. 08. 28.
Aquarius szerveren vagyok Shurika néven xD remélem vannak ott xD

StevyXIX
2010. 08. 28.
Hope, én se tudtam, de azért kiírhatta volna, ezt csak megjegyeztem, nem kell úgy felkapni.

Hope-Keeper
2010. 08. 27.
nagyon valószínű, h mind1iken

warpath
2010. 08. 26.
Battle of the Immortals meik szeron vannak magyarok ? smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 26.
Köszi Death az infot..Stevy..relax...ha valaki nem tudja mi az a BoI..google-ba rákeres..tudod..gugli a barátod

StevyXIX
2010. 08. 26.
Csak a Mythost csinálták nem a Hellgatet, ők voltak a Flagship Seattle. BoI2-t meg ki is írhatnád: Battle of the Immortals 2, mert nem mindenki tudja kapásból.

Death666
2010. 08. 25.
Ja Hope, ma olvastam hogy a BoI2-ben benne lesz a Runic Games keze (Akik a Torchlightot csinálták/Hellgatet)

Erik a viking
2010. 08. 21.
Én ezt a lehetőséget inkább továbbpasszolnám legifjabb csemetéteknek. Szegény Zsolti. smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 21.
hm..Bill Roper meg bevallja, hogy Ő az "apád" smiley

Erik a viking
2010. 08. 21.
Ez egy ilyen tipikus filmes elem. Azt hisszük, hogy a delikvens már halott, közben egy váratlan pillanatban újra felbukkan.

StevyXIX
2010. 08. 21.
FS megszűnt nehezen fog visszavágni.

Erik a viking
2010. 08. 20.
A Flagship Studios visszavág és a Guardian visszatér

Alba
2010. 08. 20.
De most a csillagok háborúját játszákújra, csak más címekkel: Az első rész: baljós Pokolkapu, aztán a Pénz Háborúja, aztán a Namco bosszúja, most meg az Új Remény... kíváncsi vagyok a maradék két részből mi leszsmiley

Agreal19
2010. 08. 18.
ez igaz főleg hogy én ki se próbáltamsmiley

Archívum