Főoldal · Ismertető · Fejlesztők · Frakciók · Fegyverek · Démonok · Segédletek · Letöltések · Képgaléria · Fórum · Impresszum Monday, September 06, 2010
Navigáció
Főoldal
Ismertető
Fejlesztők
Frakciók
Fegyverek
Démonok
Segédletek
Letöltések
Képgaléria
Fórum
Keresés
Impresszum
Online felhasználók
Vendég: 2
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,014
Nem aktiváltak: 0
Legújabb tag: ricsiheveli
Fórum Topikok off
Hírdetés
Társoldalak:

Fórumtéma megtekintése
Hellgate: London | Hellgate:London | Beszéljük meg
Oldal: 1 / 4 1 2 3 4 >
Szerző FAQ avagy GYakran Ismételt Kérdések (GYIK)
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07
Elküldve: 2007-10-27 - 20:18
Igény merült fel egy FAQ (magyarul gyakran ismételt kérdések) készítésére, úgyhogy mindenki bártan kérdezzen a játékkal kapcsolatban és mi beépítjük ill. ezek a kérdések alapján elkészítünk egy FAQ-ot, hajrá kérdezz bátran!(ki tudja lehet ezen múlik majd a túlélésed! smiley)
stevyxix@hotmail.com
Szerző RE: FAQ avagy GYakran Ismételt Kérdések (GYIK)
blackzeus
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 23.10.07
Elküldve: 2007-10-28 - 02:48
hali

Imhol a kérdések...

1. Átadható -e egy tárgy saját karakteremtöl a másik karakteremnek a chestem segítségével.. mint single playerben , mint multiban??

2. Hogy néz ki a trade inerfaceja multiban?? kaphatok róla fótót?? a bétázóktól?

3. Hogy lehet majd servert váltani?? Ugy olvastam guild wars hoz hasonló lesz a multi része. szóval morpg szerű . Lehetne erről egy kép a bétázóktól?

4. Húzható - e egy karakter?? Mekkora lvl külömbséggel lehet egy partyban játszani?? Mekkora szint külömbségnél nem kapsz már xp - t?

5. Van - e értelme egyáltalán a guildeknek?? Nem ér -e többet egy / f list ??

6. Van /f list ??, parancsok chet ablakban??

7. Ha fizetem a gamet , de hébe - hoba , milyen következményekkel jár ez?? pl: guild leader vagyok.. ha jól tudom fizetnem kell ehhez, ha kövi honapban nem fizetem be, akkor levált a rendszer a rangomról?

8. Ha fizetek és kreálok egy hc karatert , és kövi honapban nem csengetek, megy a kari frozen time -ra?

9. Mennyi inaktiv idő után tesz fagyira a rendszer ?? - Multiban.

10. Mennyi inaktiv idő után törlik az accountom??

11. Ha jól tudom lvl 50 szint a max. Milyen kihivást biztósít a game ez után??,??,

12. lvl 50 szint után csak a fizetősőknek van külömbőző extra??

13. Van -e kimondottan " insta " jellegű pálya?? Farmolható bosokkal??

14. Hány főből állhat egy csopi?? más más szinteken??

15. Van - e valamilyen megkülömböztető jelzés a gameban a guild tagoknak?? / név alatt - guild neve , szine ? embléma, stb ? /

16. Olvastható valahol a komplett sztori??,

17. Van tervezve az , hogy a game könyvben megjelenjen?? Lásd: starcraft , wow, warhammer stb...

18. A weboldalra felkerül egy skillleírás?? / Ez nem olyan nagy munka ha jól láttam.. /

19. A bétában sok hibát találtak ! Ezzel kapcsolatban megkérdezném, hogy a demo is ezzel a javitatlan motorral készült?? Várható - e hogy maga a játék simábban fut? Vagy a motor már gold állapotban volt??

20. Hol a képregény??

21. Nem látok tájékoztatást arról, hogy a web oldal készítői mivel fogják az oldalt folyamatosan bőviteni.. Kiadják a gamet, mit tesztek fel ide elsősorban? Mi van munka alatt??

22. Nem látok linkeket??

23. Ajánlott angol nyelvű fan - site ???

24. Hogy van kiosztva multiban a loot csopin belül??? Mint a diablóban? Mint a wow ban?? Mint a gw ben?? - Vagy valami más??

25. Lehet még majd kérdeznem?????smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley smiley

bye bye
HBaloo
Tag

Regisztrált: 14.09.07
Elküldve: 2007-10-28 - 07:48
Nah nekem csak egy van, de fontos: Gépigény!
Nvidia 8600 GT-t vagy Ati 1950 Pro -t ajánlotok inkább hallgatehez?
az Ati elvileg jobb de a játék az nvidiát támogatja inkább
tevetuz@freemail.hu
Szerző RE: Válaszok
FanTom
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 12.09.07
Elküldve: 2007-10-28 - 12:22
FAQ összeállításában válaszok is kellenének és arra emberek blackzeus vállalod? smiley

Én ha kapok garantáltnak tűnő válaszokat összedobok egy pofás FAQ-t.
http://www.google.hu
Hermes
Tag

Regisztrált: 24.10.07
Elküldve: 2007-10-28 - 12:44
cs emberek hát a bétában nem vagyok benne, ugyhogy nemigazán tudom, hogy megy ez a szerver rendszer, de van olyan szerver amin sok magyar van?smiley mert ha kijön a cucc akkor olyanon lenne jó nyomni ahol sok magyar vansmiley
jrkerub
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 26.10.07
Elküldve: 2007-10-28 - 12:59
Hermes írta:
cs emberek hát a bétában nem vagyok benne, ugyhogy nemigazán tudom, hogy megy ez a szerver rendszer, de van olyan szerver amin sok magyar van?smiley mert ha kijön a cucc akkor olyanon lenne jó nyomni ahol sok magyar vansmiley

szia!
Én bétáztam amíg volt lehetőség, és ott nem volt külön magyar szerver. Mindenki a fejlesztők álltal adott szerveren játszott. pl: az eu szerveren csak az europai reggeltek játszhattak. Szóval igazábol ha nem lesz hun szerver amit a készítők csinálnak (márpedig szerintem csak a mi kedvünkért nem fognak ilyet csinálni külön nekünk), akkor csak közös megbeszéléssel lehet majd eldönteni, hogy egy adott csapat melyik szerveren fut össze.
jr.kerub@freemail.hu
blackzeus
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-10-28 - 14:01
hali

Én azért tettem fel ezeket a kérdéseket, mert nem Bétáztam !
Csak a demo van meg. Átolvastam itt szinte midnent .
Megnéztem az összes google videot.. - És ennyi kérdés jött ki belölem..
Szóval ha van valakinek 10 perce.. / kábé ennyi volt a kérdések leírása / nyugodtan válaszolhat nekem ponotkba szedve.. előre is köszi

byebye

/ szóval admin.. válaszolsz??? csak 10 perc..../
Szerkesztette: blackzeus - 2007-10-28 - 14:03
FanTom
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-10-28 - 14:27
"Szóval ha van valakinek 10 perce.. "
10percbe ennyi biztos infót tudok adni:

1. nem
4. igen
7. igen
8. az engedett felett ha van igen
10. accountot törölni? ha valaki fizetett legalább egyszer imho nem törlik
11. azt mondtad átolvastad az oldalt. Akkor nézd át újra a híreket BillR. részéről mit ígér a jövőre tekintettel
15. igen, biztos lesz
25. igen

Válaszaim több mint a semmi. Mindenre nem fogsz választ kapni amíg nem jelenik meg a játék.
Hermes
Tag

Elküldve: 2007-10-28 - 17:40
jaja azt vágom, hogy nem lesz külön magyar szerver de eddig nemvolt semmi megbeszélés ,hogy melyiken lenne gyülekezés?smiley szerintem jó ötlet lenne akár klán szempontjából is... meg akkor lenne egy jó közösség. remélemsmiley
mpf
Tag

Lakóhely: HU
Regisztrált: 21.10.07
Elküldve: 2007-10-29 - 01:29
Mindenki fellép a legfelso Euro szerverre aztán kész smiley

van
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-10-29 - 03:35
Fantom szerintem élünk az ajánlatoddal, megtisztelő lenne, ha összedobnád
blackzeus:
válaszok legalábbis amennyit jelenleg tudok (nem mindenre van válasz még, de azért próbáltam):
1, single nem tudni (aki demózott az biztos jobban tudja nálam) bétában pedig nem és valószínű így is marad, vagyis karinként van a láda
2, nincs róla fotóm, de nagyon egyszerűen működik, kezdeményezel tradet egy másik játékossal az elfogadja ekkor jobb oldalon lenyílik az inventory balra pedig a trade panel, a felső részbe tudsz pakolni tárgyakat, amit ha belehelyezel a másik játékos azonnal látni is fog, viszont elvenni még nem tudja, mivel egy accept gombbal (panel közepén egy accept neked egy neki, amit ha elfogad a másik látod is) egyezel bele a tranzakcióba
3, szerver váltáshoz ki kell lépned a játék főmenüjébe és újra belogolni immáron a másik szerveren(egyenlőre)
4, húzni lehet hiszen egy magasabb szintű kari egy alacsonyabb szintjén jóval könnyebben halad, de ez a játék pont nem erről szól két másik kérdésre nem tudom a választ (lvl különbség party-ba és hány szint különbségtől nem jár xp)
5, kb egyenlőre annyi értelmét látom én is a guildnak mint friend listnek, a játék ezen részéről (guild) nagyon kevés infó van majd kiderül
6, van friendlist, parancsba nem tudom van-e de b gombra biztos nyit le a (milyen érdekes) barát listát smiley amin név melllett szintet és kasztot is jelöl (nyílván azt amivel épp bennvan) ill. ha jól tudom becenevet lehet adni még
7, igen valószínű mivel minden az előfizetéssel járó előnyt elveszíted, így gondolom ezt is, ha újra fizetsz elvileg vissza is kapod, de ez esetleg a megjelenés után tisztázódhat
8, igen valószínű frozen(ez jó kérdés csak engem nem érint smiley)
9, ezt a kérdést nem igazán értem ...
10, sose törlik, miért tennék? (mivel teljesen ingyen is lehet játszani nem fogják törölni, sőt Bill (mondjuk előfizetésre) hozott fel olyan példát, hogy ha úgy látja mondjuk, hogy hónapokig nem fog játszani akkor egyszerűen nem fizet és ha visszatér újra fizet akkor ismét elit, szóval nagyon valószínűtlen, hogy törölnék az accot inaktivitásért)
11, tárgyszerzés, mint a dioban ez a fő motiváció előfizetőknek pedig a hozzáadott tartalmak biztosítanak további játékot:
-új szintek
-új szörnyek
-új fegyverek
-új skillek/spellek
-új küldetések és story "vonal"
-új karakter classok!!!!
és még:
téma/események és ehhez tárgyak (pl halloween)
hc mód
guild alapítás
célok (hosszútávú célok melyek teljesítéséért jutalmakat kapsz)
pvp módok és jutalmak
nagyobb tárhely (láda)
12, az extrák nem szint függők, szintkorlát ugyan úgy 50 fizetős és nem fizetős karinak is, a plusz dolgokhoz pedig csak elit kari fér hozzá
13, csak insta pályák vannak, ah és látom tévedésben vagy ez inkább dio mint mmo vagyis itt nincs szükséged senki másra a játékban, teljesen egyedül is bármit meg tudsz csinálni (na jó pvp-t nem smiley) akár bossokat ölni, pályát egyedül leírtani, mivel ezek a karakterek egyéni játékra lettek tervezve (nincsenek tipikus mmo-ból ismert tank, heal, support, dmg dealer karakterek, hanem te magad is képes vagy egyedül helytállni bárhol a játékban)
14, nem tudni még
15, igen van embléma ill szín jelzést is volt alkalmam látni már, elvileg az embléma a páncélon is látható lesz majd (ezt nyilatkozták, de még nem láttam) guild név is rémlik, de nem vagyok biztos benne
16, van csak még eddig nem került fel (a guru faq-ot én már elkezdtem anno fordítani, de úgy tűnt nem lesz szükség a projektre ezért pihenőre került a dolog, de akkor ezeket és az ez után érkező kérdéseket belerakjuk és kiarakjuk majd ...)
London, 2038. legenda szerint, amikor a hollók elhagyják a London tornyát, az leomlik, és katasztrófa történik Angliával. Ahogy az ember egyre inkább a tudománytól függött, csak abban hitt, amit meg tudott magyarázni vagy el tudott készíteni, az ősi tudás és rítusok elvesztek a múlt homályában. Csak kevesek hallották meg a jóslatok mögött rejlő igazságot, s még kevesebben hitték el. Mikor végül eljöttek a démonok, csupán néhányan állták útjukat. Felbukkantak a kaotikusan örvénylő pokoli kapuból, elárasztva a földet, gyorsan szisztematikusan felőrölték az emberiség védelmét. A biológiai és vegyi fegyverek melyeket néhány kétségbe esett nemzet bevetett, nem volt másra elég csak lassítani tudta az apokalipszist. A démonok támadásának természete kevés lehetőséget adott az emberi hadviseléshez szokott hadseregek tábornokainak. Bázis nélkül, amit bombázhatnának, látható utánpótlás, amit elvághatnának vagy ismert vezetők meggyilkolása, a megszokott háborús taktikák hasztalanok voltak. Csak azok, akik még mindig gyakorolták a szent, ősi és misztikus jogokat, tudtak kiállni a sötét támadók ellen, fegyvereikkel, varázslataikkal melyeket ősi hagyomány szerint alkalmaztak. Szórványos sikereiket és erejük mibenlétét a nagy katonai vezetők sem felfogni, sem elfogadni nem tudták. Ez a misztikus erő lekötötte ezeknek a mérhetetlenül erős teremtmények közvetlen figyelmét, melyek látszólag immúnisak voltak az emberiség fegyvereire. Hamarosan azok, akik megőrizték a démonokkal szembeni harc tudását arra koncentráltak, hogy minél több olyan embert megmentsenek, és maguk köré gyűjtsenek, akik hittek bennük. Visszavonultak és menedéket hoztak létre a londoni csatornákban, egy olyan menedéket, ahol évtizedekkel azelőtt berendezkedtek.

Most az egykor nagy város romokban hever. Egy hatalmas vészjósló seb a valóságunk szövetében örvénylik, tajtékzik uralva a horizontot, keveredik az állandóan sötét égen. Az invázió, a kimondhatatlan katasztrófa, ami történt Londonnal, végül elnyelte az emberiséget. Az ember erőteljes nemzeteit kipusztították, az évtizedekig tartó folyamat, amit csak égésnek-világunk átalakítása a démonok világára- emlegetnek elkezdődött. De az emberiség egy túlélő faj. Férfiak és nők a korábbi uralkodásuk árnyékaiban bújnak, közben küzdenek, hogy életben maradjanak arra vágynak, hogy visszavághassanak a hódítóknak. Ezek a túlélők együtt vannak és tanulnak.

Megtanulják, hogyan utazzanak észrevétlenül.
Megtanulják, hogyan kovácsoljanak fegyvert a kifürkészhetetlen védelmek áthatolására.
Megtanulják, hogyan hasznosítsák az elfelejtett és misztikus varázslatok erejét.
Megtanulják, hogyan öljék meg a démonokat és zárják be a pokol kapuját
17, igen már van is! csak nem magyarul (angolul) első kötet címe:
Hellgate:London: Exodus
a kötet három részesre van tervezve, itthon még nem hallottam róla
mielőtt valaki kérdezné, van manga is, szintén megélt néhány számot már (meg is van egy pár smiley)
18, felkerülhet persze, csak a fordítás kis időt fog igényelni, de nem sokat szerintem
19, a Gold verzió már jóval bug mentesebb volt, aki nyomta test szerveren az látta a különbséget, közel se volt annyi bug benne, mint a bétában, a demo nem tudom milyen állapotot képvisel
20, leginkább külföldön, nem szeretnénk úgy kirakni, hogy kiadói érdeket sértünk (aki jártas a témában kiokíthatna, vagy utána járhatna) különben simán ki lehetne rakni (fordítás nem nehéz és mostmár szerencsére van egy mindenre elszánt dizájnerünk AntiHero személyében, aki szerintem be is vállalná a fordítás beillesztését a szövegbuborékokba
21, amire igény van azt rakjuk ki, eddig csak híreket írtunk meg néhány leírást fordítottunk, hogy a látogató némi fogalmat szerezzen a játékról, de már Erik jó néhány fordítást végzett a megtalálható leírásokból (fegyverek kinn is van, szörnyek pedig lesznek) világ leírás kb 70%-os készültségben van ill. én elkezdtem egy survivor diaries fordítást (Az álom) ami majdnem kész, ha van rá igény az is kinn lehet hamarosan
22, lesz ...
23, ez is
24, mint dióban (bár mi is a különbség? Dio, WOW, GW loot között?) viszont minden esetben csak a saját droppodat látod, még a pénz is ami ki esik csak a tiéd, haver nem is látja
25, nyugodtan amennyit csak akarsz, ha tudok még válaszolok is neked smiley
elnézést a rekord mennyiségű szövegért, csak választ akartam adni, nehogy szó érje a ház elejét smiley
Szerkesztette: StevyXIX - 2007-10-29 - 03:41
stevyxix@hotmail.com
blackzeus
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-10-29 - 04:04
hali

Ahh köszi a válaszokat... amugy átkozott mmorpg-s vagyok. És azért gondolkozom igy.. / lásd pár kérdés / .
Amugy az instán belülre azt értettem , hogy lvl 50 feletti bonus pálya minimum létszámmal.. amolyan nehéz csopi melo.
Azthiszem, hogy nov. 2 napján megjön az infó áradat, addig vár mindenki szépen.
Sajnos nem tudom a FAQ - t bevállalni..
wow. ban clan ügyek raidek
css ben warok
dioban meg szerintem már expired..smileyD

sry . köszi az infókat..

UI : NAgYON FONTOS !!!!

HA VAN MAGYAROKNAK lehetőség akkor azonnal jelölj ki 1-2 szervert .. ha a karakter szabadon nem költöztethető. legalább 1 helyen leygenek együtt a fiuk..!!!

Mégegyszer köszi.. remélem majd lövünk vagy vágunk egy szép boss killt. bye bye
Hermes
Tag

Elküldve: 2007-10-29 - 11:53
jaja ott a pont az előző hozzászólásnál! akár a főoldalra is ki lehetne írni, hogy milyen jólenne egy magyar közösség ezért mindenki aki szeretne magyar arcokkal hentelni az jöjjön majd erre és erre a szerverresmiley vagy ilyesmi..nem akarok beleszólni az oldal szerkeztésébe ami alapból királysmiley
Teknosbika
Tag

Elküldve: 2007-10-29 - 15:32
hol van a bétában és a single playerben a tárolóláda?
olyan-e, mint a dio2-ben?
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-10-29 - 15:35
igen olyan, csak itt már ilyen modernebb formában, falba épített és leginkább értékmegőrzőre hasonlít smiley demóban nem tudom, hogy van-e
stevyxix@hotmail.com
Teknosbika
Tag

Elküldve: 2007-10-29 - 17:48
helyileg hol van ez a tároló?

mert én nem találtam

igaz, már a béta szerverek sem mennek...
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-10-29 - 18:10
az árusok környékén biztos volt egy ilyen láda .... most így nem tudom elmagyarázni
, de egy nem túl jó minőségű képem van azért:
stevyxix@hotmail.com
EBOLA
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 08.09.07
Elküldve: 2007-10-29 - 21:54
Teknosbika írta:
helyileg hol van ez a tároló?

mert én nem találtam

igaz, már a béta szerverek sem mennek...

Hali!

Arra az esetre ha játszol a demo-val és még aktuális a kérdés.
Nos állj szembe mindet áruló árussal, úgy, hogy a ball oldaladon még a képernyőn legyen a gyógyítós néni smiley. - Ha itt sokáig ácsorogsz biztos átsétál rajtad egy marksman smiley - Tehát szemben az árus, ballról a gyógyító. A "ládának" a jobb oldalon kell lenni. Tényleg olyan mint egy csomagmegőrző, kiváltképp mer a falba van építve. Ha közelebb sattyogsz a kis piros kéz zöldre vált... katt... és meg is van...
Lehet, hogy egy kicsit körülményesen írtam, de remélem sikerül megtalálni. Mentségemre szóljon, hogy segíteni akartam smiley...

sziasztok

Amikor valamelyikkőtök elbukik, a mögötte haladókért bukik el, hogy figyelmeztessen a kőre amelyben elbukott.

Nyve Őrző (norm)
Absens Energiamágus (elit)
Procer Idéző (elit)
van...
FanTom
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-04 - 22:20
StevyXIX írta:

Mivel saját profilomban aláírásomat töröltétek, így nem érzem, hogy bármit is tennem érdemes neked vagy Szunyinak.
Nem volt lázító, rasszista, politikai se semmi olyan megnyílvánulás, ami miatt törölhetnétek jogosan. Saját weboldalam amivel a ti oldalatokat ki tudnám egészíteni. Ha készül is részemről FAQ akkor kérem, hogy azt ne másoljátok le. Köszönet. Marad unOfficial az a FAQ. Kissebb dolgokban segítek.
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-04 - 23:44
FanTom írta:
StevyXIX írta:

Mivel saját profilomban aláírásomat töröltétek, így nem érzem, hogy bármit is tennem érdemes neked vagy Szunyinak.
Nem volt lázító, rasszista, politikai se semmi olyan megnyílvánulás, ami miatt törölhetnétek jogosan. Saját weboldalam amivel a ti oldalatokat ki tudnám egészíteni. Ha készül is részemről FAQ akkor kérem, hogy azt ne másoljátok le. Köszönet. Marad unOfficial az a FAQ. Kissebb dolgokban segítek.

hát mikor felajánlottad a segítséged, kicsit másképp álltak a dolgok, nem gondoltam, hogy többszöri kérésünk ellenére is nyíltan warez-t hirdetsz (mert az oldaladon ezt teszed)
a faq-ot megoldjuk nélküled is és biztos nem fogjuk lemásolni a te faq-at (ha tudni akarod a hellgateguru faq-ját fogjuk tovább bővíteni, ha te is azt fogod használni akkor elképzelhető, hogy lesznek átfedések)
aláírásod azért lett törölve, mivel olyan oldal linkjét tartalmazza mely illegális szoftware-et (vagy letöltési linkjeit a 2 ugyan az) tartalmazza
fórum szabályzat :
3.4 Ne tégy közzé illegális anyagot és ne írj linkeket ahol illegális szoftverek találhatók!
stevyxix@hotmail.com
Oldal: 1 / 4 1 2 3 4 >
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Szavazás
Szerinted újra fognak indulni valaha a Hellgate:London multiplayer szerverek?

Igen, nem fogják veszni hagyni!

Nem, szomorú, de mi már soha nem fogunk multizni Hellgate:Londonnal!

Nem tudom, annyi ellent mondó hír jelent meg a témában, hogy képtelenség bármit is megjósolni.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Death666
2010. 08. 28.
Én voltam ott, de majd lehet hogy visszatérek vmikor.

warpath
2010. 08. 28.
Aquarius szerveren vagyok Shurika néven xD remélem vannak ott xD

StevyXIX
2010. 08. 28.
Hope, én se tudtam, de azért kiírhatta volna, ezt csak megjegyeztem, nem kell úgy felkapni.

Hope-Keeper
2010. 08. 27.
nagyon valószínű, h mind1iken

warpath
2010. 08. 26.
Battle of the Immortals meik szeron vannak magyarok ? smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 26.
Köszi Death az infot..Stevy..relax...ha valaki nem tudja mi az a BoI..google-ba rákeres..tudod..gugli a barátod

StevyXIX
2010. 08. 26.
Csak a Mythost csinálták nem a Hellgatet, ők voltak a Flagship Seattle. BoI2-t meg ki is írhatnád: Battle of the Immortals 2, mert nem mindenki tudja kapásból.

Death666
2010. 08. 25.
Ja Hope, ma olvastam hogy a BoI2-ben benne lesz a Runic Games keze (Akik a Torchlightot csinálták/Hellgatet)

Erik a viking
2010. 08. 21.
Én ezt a lehetőséget inkább továbbpasszolnám legifjabb csemetéteknek. Szegény Zsolti. smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 21.
hm..Bill Roper meg bevallja, hogy Ő az "apád" smiley

Erik a viking
2010. 08. 21.
Ez egy ilyen tipikus filmes elem. Azt hisszük, hogy a delikvens már halott, közben egy váratlan pillanatban újra felbukkan.

StevyXIX
2010. 08. 21.
FS megszűnt nehezen fog visszavágni.

Erik a viking
2010. 08. 20.
A Flagship Studios visszavág és a Guardian visszatér

Alba
2010. 08. 20.
De most a csillagok háborúját játszákújra, csak más címekkel: Az első rész: baljós Pokolkapu, aztán a Pénz Háborúja, aztán a Namco bosszúja, most meg az Új Remény... kíváncsi vagyok a maradék két részből mi leszsmiley

Agreal19
2010. 08. 18.
ez igaz főleg hogy én ki se próbáltamsmiley

Archívum