Főoldal · Ismertető · Fejlesztők · Frakciók · Fegyverek · Démonok · Segédletek · Letöltések · Képgaléria · Fórum · Impresszum Monday, September 06, 2010
Navigáció
Főoldal
Ismertető
Fejlesztők
Frakciók
Fegyverek
Démonok
Segédletek
Letöltések
Képgaléria
Fórum
Keresés
Impresszum
Online felhasználók
Vendég: 3
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,014
Nem aktiváltak: 0
Legújabb tag: ricsiheveli
Fórum Topikok off
Hírdetés
Társoldalak:

Fórumtéma megtekintése
Hellgate: London | Hellgate:London | Kasztok
Oldal: 1 / 6 1 2 3 4 > >>
Szerző Mesterlövész - Marksman
Zorbo
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bp
Regisztrált: 27.10.07
Elküldve: 2007-11-06 - 15:17
Kedves mesterlövészek/fps-örültek, smiley ide lehet véleményeket irni a kasztrol tanácsokat, illetve talent felépitéseket.
Ki mire specializálodik?
Szerkesztette: Szunyi - 2007-11-06 - 18:34
Szerző RE: Mesterlövész - Marksman
Quentaren
Tag

Regisztrált: 07.11.07
Elküldve: 2007-11-07 - 18:35
Én (shamanon edződve) elégé komoly critekre és tact stance-re alapozok. Szerintem sosem árt, meg 1-1 pont érdemes csipázni meg 1 a sebző gránátra, mert a szétrobbanó-teremtő élőholtak ellen ált 1-2 pontos gránát bőven elég irtani, meg megszórni picit a túlélőket, de bent szívesen mesélek, 42-es chat, vagy Quentaren
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07
Elküldve: 2007-11-07 - 19:46
gránátot én is használom, de a stanceket nem, szerintem nagyobb tömegbe semmit nem ér, egy ellen meg azért felesleges, mert amúgy is elbánok vele
ezen kívül passziv skilleket és bacon-t fejlesztem ami egy ellen nagyon jó, mivel jócskán növeli ellene a sebzést ill késöbb az elementál ellenállását is csökkent és mégkésöbb több egymáshoz közeli célpont támadható egyszerre és mindez mozgás közben kötetlenül
ami nagyon hasznos még az az escape, volt, hogy már 2 rare meg 1 legendary boss jött egyszerre majdnem ott is maradtam, de escape-el megmenekültem smiley
stevyxix@hotmail.com
Dantor
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Nyíregyháza
Regisztrált: 20.10.07
Elküldve: 2007-11-07 - 20:33
Beacon+Multi Beacon lehet egyszerre egy monsztán, a hatások összeadódnak, szóval maxolva +150%-ot lehet sebezni ^^

Diablo, majd Diablo 2, manapság Diablo 2 - Hell Unleashed, és talán Hellgate: London?...
dantor@enternet.hu
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-07 - 20:58
multi bacon még nincs meg smiley
szóval valószínú igazad lehet
én azt gondoltam a multi bacon a bacon buffja csak, de akkor tévedtem smiley
stevyxix@hotmail.com
Zorbo
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-08 - 05:36
Én a passziv képeségekere gyurtam(Ricochet,Reflected shoot) nagy tömegben gyors fegyverel nagyon durván apritanak. smiley
Gránátra raktam még 2 pontot meg a baconre 1-et, na és persze escape és dead eye+Rapid fire.
Azt a taktikát szoktam alkalmazni hogy escapel bemegyek a tömegbe amennyire csak lehet aztán közelről megadagolom öket rapid firével, általában ilyenkor mindig be szokott jönni a Ricochet és a Reflected shoot, márpedig ha ez a kettö bejön nem menekülnek a kis mobok. smiley
Dogran
Tag

Regisztrált: 30.10.07
Elküldve: 2007-11-08 - 15:30
Vélemények egy lvl 28-as marksman-től:

A ricochet és a reflected shot a követekzőképen működnek (korábban ezt nem tudtam ezért kezdtem újra egy marksmant lvl 23-nál):
Amikor sikerül kritikálisat sebezned, s ha van ricochet képességed akkor előszőr arra dob százalékot, ha azt nem dobja meg utána fogja nézni a reflected shot százalékos esélyét, ha az sem utána jön a homing shot. Ha a ricochet-et feltolod 100% és lesz még egy x%-os reflected, vagy x%-os homing shot-od, akkor az utóbbi kettő soha az életben nem fog aktiválódni. Ha nem maxolod ki, vagy még nincsen kimaxolva a ricochet, akkor van esélye a többi skillnek aktivizálódnia, egyébként nem. Együtt a három soha nem fog működni, mindig csak az egyik aktivizálódik kritikus sebzésnél. A ricochet alapvetően splash fegyverekhez ideális zárt térben, a reflect és a homing a direct sebzésű fegyverekhez, mint pl. sniper puskák.
Az utóbbi kettőt érdemes használi a mult-shot képességgel (1-es szinten egy lövés leadásakor nem egy, hanem még kettő, azaz három lövedék jut el a célhoz). Használva a beacont-, multibeacont, reflectshot-ot, multi-shot-ot, mondjuk ne adj isten tactical stance-ben(ami ugye kritikal esélyt ad), egy sniper lövéssel egész group-ot ki lehet iktatni. Mondjuk ez a beülős sniper stílus, csak csapatban játszva érvényesül igazából, mert single-ben mindig van vmi kósza lény aki megrág hátúlról...
A marksman is olyan mint a többi vmilyen távolról sebző karakter, lehet kb 3 fő buildet létrehozni. Egy build közelre, egy build távolra, egy köztes - vegyes felvágott. Az egyik főképp csapatban életképes, a másik szolóban is....
Dantor
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Nyíregyháza
Regisztrált: 20.10.07
Elküldve: 2007-11-08 - 16:03
Elterveztem hogy indítok egy MM-t.
Megterveztem a skill-buildet szépen: a fő-skill a Tactical Stance lett volna Overshielddel. Megnéztem, akár 1755-öt is adhat a shieldre, ami nagyon nem rossz.
Azt hittem, hogy az Evoker Arcane Shield-jéhez hasonló ez a skill, de sajna tévedtem
(evoker-nél a lényeg: hozzáadódik az értéke a max. shieldedhez, és erre az értékre áll be a pajzs, akár maxon vagy, akár nem).

Ez kb. annyit csinál, hogy hozzáad a pajzshoz 35-öt. Nem 140-et, ahogy ki van írva, és nem is a maximumhoz, hanem az aktuálishoz. Ez édeskevés, és így elég trágya a skill.
Pedig nem lett volna rossz, ha tactical stance-ra váltva felmegy a pajzsom, aztán hátrálok pár lépést, megint pajzs, stb-stb
(most mondhatnátok, hogy overpowered, de ezt az evoker is meg tudja csinálni)

Sajna nem jött be, úgyhogy hagyom is a MM-t egy időresmiley

Diablo, majd Diablo 2, manapság Diablo 2 - Hell Unleashed, és talán Hellgate: London?...
dantor@enternet.hu
Zorbo
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-08 - 16:12
Dantor írta:
Elterveztem hogy indítok egy MM-t.
Megterveztem a skill-buildet szépen: a fő-skill a Tactical Stance lett volna Overshielddel. Megnéztem, akár 1755-öt is adhat a shieldre, ami nagyon nem rossz.
Azt hittem, hogy az Evoker Arcane Shield-jéhez hasonló ez a skill, de sajna tévedtem
(evoker-nél a lényeg: hozzáadódik az értéke a max. shieldedhez, és erre az értékre áll be a pajzs, akár maxon vagy, akár nem).

Ez kb. annyit csinál, hogy hozzáad a pajzshoz 35-öt. Nem 140-et, ahogy ki van írva, és nem is a maximumhoz, hanem az aktuálishoz. Ez édeskevés, és így elég trágya a skill.
Pedig nem lett volna rossz, ha tactical stance-ra váltva felmegy a pajzsom, aztán hátrálok pár lépést, megint pajzs, stb-stb
(most mondhatnátok, hogy overpowered, de ezt az evoker is meg tudja csinálni)

Sajna nem jött be, úgyhogy hagyom is a MM-t egy időresmiley

Én nem számolgatok, quakes modra ugrabugrálva gyors fegyverel osztom a népet és élvezem. smiley
Szerintem felesleges számolgatni hogy x-skill mit ad hozá és hány %.
daron
Tag

Regisztrált: 04.11.07
Elküldve: 2007-11-08 - 22:12
Sziasztok én Beacon + Sniper stance körül fejlesztettem, jelenleg 21es a drága, 7modos legendary snpr-el egy lövés volt Oculus smiley
Szerkesztette: daron - 2007-11-08 - 22:21
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-08 - 23:59
Dogran írta:
Vélemények egy lvl 28-as marksman-től:

A ricochet és a reflected shot a követekzőképen működnek (korábban ezt nem tudtam ezért kezdtem újra egy marksmant lvl 23-nál):
Amikor sikerül kritikálisat sebezned, s ha van ricochet képességed akkor előszőr arra dob százalékot, ha azt nem dobja meg utána fogja nézni a reflected shot százalékos esélyét, ha az sem utána jön a homing shot. Ha a ricochet-et feltolod 100% és lesz még egy x%-os reflected, vagy x%-os homing shot-od, akkor az utóbbi kettő soha az életben nem fog aktiválódni. Ha nem maxolod ki, vagy még nincsen kimaxolva a ricochet, akkor van esélye a többi skillnek aktivizálódnia, egyébként nem. Együtt a három soha nem fog működni, mindig csak az egyik aktivizálódik kritikus sebzésnél. A ricochet alapvetően splash fegyverekhez ideális zárt térben, a reflect és a homing a direct sebzésű fegyverekhez, mint pl. sniper puskák.
Az utóbbi kettőt érdemes használi a mult-shot képességgel (1-es szinten egy lövés leadásakor nem egy, hanem még kettő, azaz három lövedék jut el a célhoz). Használva a beacont-, multibeacont, reflectshot-ot, multi-shot-ot, mondjuk ne adj isten tactical stance-ben(ami ugye kritikal esélyt ad), egy sniper lövéssel egész group-ot ki lehet iktatni. Mondjuk ez a beülős sniper stílus, csak csapatban játszva érvényesül igazából, mert single-ben mindig van vmi kósza lény aki megrág hátúlról...
A marksman is olyan mint a többi vmilyen távolról sebző karakter, lehet kb 3 fő buildet létrehozni. Egy build közelre, egy build távolra, egy köztes - vegyes felvágott. Az egyik főképp csapatban életképes, a másik szolóban is....

ez hülyeség, nekem volt már hogy mindkettő aktiválodott
és értelmetlen is amit mondasz, hiszen pont az a lénygük a skilleknek, hogy kritikal sebzés esetén sebzés esetén nyújtanak plusszokat
és mivel kritikalra is elég kevés az esélyed nem sok értelme lenne annak, hogy az erre épülő kritikal sebzésen felül külön eséllyel ható skillek kiütnék egymást
egyszerű a recpet ha van egys kritikal találatod, lesz esélyed létrejövő paszív képességdre méghozzá olyan eséllyel amennyi a skill leírásban szerepel
de van schreenshotom is ha annyira kíváncsi vagy
Szerkesztette: StevyXIX - 2007-11-09 - 00:00
stevyxix@hotmail.com
Dogran
Tag

Elküldve: 2007-11-09 - 08:10
igen érdekelne a screenshot, mert nálam a két hatás még nem érvényesült, s a hellgate-com-on is ugyanez az észrevétel
Dogran
Tag

Elküldve: 2007-11-09 - 08:23
Ok, korábbi válaszom azon részét, hogy nem aktivizálódik egyszerre a két skill ne vegyétek komolyan. 2007.11.05-ei patch óta már aktivizálódhatnak ezek a skillek egy időben. Sorry a káoszért, ha ezzel okoztam valakinek vmi gondot, de 11.05 előtt a skillek nem aktivizálódtak egy időben.
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-09 - 11:12
Dogran írta:
Ok, korábbi válaszom azon részét, hogy nem aktivizálódik egyszerre a két skill ne vegyétek komolyan. 2007.11.05-ei patch óta már aktivizálódhatnak ezek a skillek egy időben. Sorry a káoszért, ha ezzel okoztam valakinek vmi gondot, de 11.05 előtt a skillek nem aktivizálódtak egy időben.

hát az lehet, régen nem figyeltem olyan nagyon, néha hallottam, hogy csapódnak a skulok és kész
meg hát úgy nem lenne értelme a skillnek valószínű bug volt ez is ... vagy balance?
stevyxix@hotmail.com
fino
Tag

Regisztrált: 16.11.07
Elküldve: 2007-11-16 - 18:36
Hi

Lenne egy kérésem aki jobban vágja a mesterlövész kasztot az nézze már meg nekem ezt a beállítást:
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=50&s=930005070007030000000300a02

Szóval ez egy vegyes build betérdelős lövős ha gázvan menekülős atombuild. közeli és távoli fegyverekre is használható a helyzettől függ és a környezettől is.

Alap problémám ha Tactical stance ben benyomom a Multishot ot és elkezdek egy 300 lövedék/perc es fegyverrel pirítani akkor az leegyszerűsítva 900/perc es fegyver lesz arra az időtartamra?

Még egy kérdés: a reflected shot bármeik lövedékre ami criticalt talált megpróbál százalékot dobni? tehát arra a lövedékre ami a multi shot által indul az is beleszámítható?

Másik bajom meik érné meg jobban a Reflected Shot vagy a Homing Shot nem tudom eldönteni meikkel lenne erősebb de valami azt súgja hogy a Homing Shot valamiért sokkal erősebb tűnik de mégis a reflectet fogom használni mert nagy tömegben az adja az áldást smiley

Még egy problem: Egy lövedék ami már egyszer betalált és reflected shot miatt már egyszer lepattant tud második pattanásra criticalt lőni és újra pattani?

Fú kezdek belebonyolodni de szerintem elég dara build lenne igazi: NEMLÁTOK AZ ELHASZNÁLT TÖLTÉNYHÜVELYEKTŐL DE MÉG RÁTÁTÁTÁTÁTÁTÁTÁ XD
Szerkesztette: fino - 2007-11-16 - 19:37
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-16 - 20:17
nem rossz, de sprintre nem raknék soha egy pontot se
stevyxix@hotmail.com
anubys88
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 11.11.07
Elküldve: 2007-11-16 - 22:46
Hát, nekem igy fog kinézni a mesterlövészem, majd egyszer :
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=50&s=00050007a00500070005a000000
abszolút passzív skilleket használom, kivéve a snipert, ami aktív.

Posseidon Sniperem 210et sebez, ami 12es szinten azért nem rossz, sniper módban mindenki 1 lövés smiley

Szerkesztette: anubys88 - 2007-11-16 - 23:20
fino
Tag

Regisztrált: 16.11.07
Elküldve: 2007-11-17 - 22:17
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=50&s=0a00a3000000a80000000800000

Mai elmebeteg buildem de ezt most ki is fogom próbálni kiváncsi vagyok meddig fogok vele jutni...

Közelre távolra egyaránt jó tömegre is jó csak tudni kell használni ha gáz van akkor meg menekülsz

kóbász
Boss
Tag

Lakóhely: Monor
Regisztrált: 23.10.07
Elküldve: 2007-11-17 - 22:56
nah nézzétek meg és kérek véleményt smiley
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=50&s=00070100a01700000017a000010
remélem jó a link ... nah akkor véleményeket pls smiley
icramorcen@msn.com
Zorbo
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-17 - 23:51
Boss írta:
nah nézzétek meg és kérek véleményt smiley
http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=50&s=00070100a01700000017a000010
remélem jó a link ... nah akkor véleményeket pls smiley

Ha más a sniper skillt maxra kigyurtad több pontot is áldozhattál volna a Tactical stancre, szerintem nem jó a build, azok a gránátok....nc.

Itt az én buildem: http://hellgate.ingame.de/skilltree/marksman/?l=50&s=00070100a01700000017a000010

Ugrálos lövöldözös, nem bonyolitom tul smiley
Oldal: 1 / 6 1 2 3 4 > >>
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Szavazás
Szerinted újra fognak indulni valaha a Hellgate:London multiplayer szerverek?

Igen, nem fogják veszni hagyni!

Nem, szomorú, de mi már soha nem fogunk multizni Hellgate:Londonnal!

Nem tudom, annyi ellent mondó hír jelent meg a témában, hogy képtelenség bármit is megjósolni.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Death666
2010. 08. 28.
Én voltam ott, de majd lehet hogy visszatérek vmikor.

warpath
2010. 08. 28.
Aquarius szerveren vagyok Shurika néven xD remélem vannak ott xD

StevyXIX
2010. 08. 28.
Hope, én se tudtam, de azért kiírhatta volna, ezt csak megjegyeztem, nem kell úgy felkapni.

Hope-Keeper
2010. 08. 27.
nagyon valószínű, h mind1iken

warpath
2010. 08. 26.
Battle of the Immortals meik szeron vannak magyarok ? smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 26.
Köszi Death az infot..Stevy..relax...ha valaki nem tudja mi az a BoI..google-ba rákeres..tudod..gugli a barátod

StevyXIX
2010. 08. 26.
Csak a Mythost csinálták nem a Hellgatet, ők voltak a Flagship Seattle. BoI2-t meg ki is írhatnád: Battle of the Immortals 2, mert nem mindenki tudja kapásból.

Death666
2010. 08. 25.
Ja Hope, ma olvastam hogy a BoI2-ben benne lesz a Runic Games keze (Akik a Torchlightot csinálták/Hellgatet)

Erik a viking
2010. 08. 21.
Én ezt a lehetőséget inkább továbbpasszolnám legifjabb csemetéteknek. Szegény Zsolti. smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 21.
hm..Bill Roper meg bevallja, hogy Ő az "apád" smiley

Erik a viking
2010. 08. 21.
Ez egy ilyen tipikus filmes elem. Azt hisszük, hogy a delikvens már halott, közben egy váratlan pillanatban újra felbukkan.

StevyXIX
2010. 08. 21.
FS megszűnt nehezen fog visszavágni.

Erik a viking
2010. 08. 20.
A Flagship Studios visszavág és a Guardian visszatér

Alba
2010. 08. 20.
De most a csillagok háborúját játszákújra, csak más címekkel: Az első rész: baljós Pokolkapu, aztán a Pénz Háborúja, aztán a Namco bosszúja, most meg az Új Remény... kíváncsi vagyok a maradék két részből mi leszsmiley

Agreal19
2010. 08. 18.
ez igaz főleg hogy én ki se próbáltamsmiley

Archívum