Főoldal · Ismertető · Fejlesztők · Frakciók · Fegyverek · Démonok · Segédletek · Letöltések · Képgaléria · Fórum · Impresszum Monday, September 06, 2010
Navigáció
Főoldal
Ismertető
Fejlesztők
Frakciók
Fegyverek
Démonok
Segédletek
Letöltések
Képgaléria
Fórum
Keresés
Impresszum
Online felhasználók
Vendég: 2
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,014
Nem aktiváltak: 0
Legújabb tag: ricsiheveli
Fórum Topikok off
Hírdetés
Társoldalak:

Fórumtéma megtekintése
Hellgate: London | Hellgate:London | Kasztok
Oldal: 1 / 10 1 2 3 4 > >>
Szerző Pengemester - Blademaster
Falc0nWing
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 06.11.07
Elküldve: 2007-11-06 - 15:04
A Pengemesterek se maradjanak téma nélkül smiley

Egyből lenne is pár kérdésem a tapasztaltabb kardforgatókhoz.

Melyik aurát érdemes maxolni?
Az Aura of Power nélkülözhetetlennek tűnik, viszont ez Aura of Zeal a Sword of Justice-szal jó kombinációnak tűnik (még nem próbáltam).
Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok, főként a magasabb nehézségi fokozatokon?
Szerkesztette: Szunyi - 2007-11-06 - 18:33
Szerző RE: Pengemester
Ubesz
Tag

Regisztrált: 05.11.07
Elküldve: 2007-11-06 - 15:13
1 kérdés: Diabló Pala érzet megvan? smiley
Vagy az inkább guardian?
Szerkesztette: Ubesz - 2007-11-06 - 15:14
Erik a viking
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 07.09.07
Elküldve: 2007-11-06 - 16:15
1 kérdés: Diabló Pala érzet megvan?
Vagy az inkább guardian?

A skillek alapján szerintem inkább a Guardian fele húz a Paladin. Különösen pajzs-jártassága és néhány azonos képesség - Fist of Heaven, Heaven Arc- miatt is. De lehet, hogy egyszerűen szétszedték a Palát és ezek lettek belőle.

"Mondottam: ember küzdj és bízva bízzál!"
horierik@msn.com
Boss
Tag

Lakóhely: Monor
Regisztrált: 23.10.07
Elküldve: 2007-11-06 - 16:19
sztem a guardian a paladin... és a pengemester meg inkább barbár szerü felé megy hisz annak van a forgoszél képessége vagy mi wihrlwind nemtom...
icramorcen@msn.com
Brebbia
Tag

Regisztrált: 24.10.07
Elküldve: 2007-11-06 - 18:24
Én a Zealt fogom kirakni, legalább 8 pont megy rá. Szerintem sokkal jobb a powernél, gondolj bele, gyakorlatilag 100% crit, ami pl. az én fegyveremmel 250% splash. Nekem normalon nem volt energiagondom (viszont a karakter szívóssága kritikán aluli), amúgy is kell rendesen rakni a WP-re. Beszélgettem lvl 35 maxolt aura of power + sweeping BM-el, ha tehetné, most single target damagere váltana. Én maxolom a reckoningot, megy egy-egy pont a typhoonra és path of righteusnessre az AoE miatt, aztán eldől, merre tovább. Ki kell maxolni a surge-öt is, de annak az ágnak tovább nem látom értelmét.
Szerző RE: Pengemester - Blademaster
Falc0nWing
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-06 - 23:57
a surge annyira jó (a gyógyulósra tippelek, hogy arra gondolsz)? sztem a nagy csépelésben nagyon nagy odafigyelés kell, hogy az utolsó ütést azzal vidd be.
Brebbia
Tag

Elküldve: 2007-11-07 - 14:32
Folyamatosan fent tudom tartani, annyira nem kell figyelni sem. Mivel a legerősebb nem-extra mob is lemegy maximum 3-4 csapásból, olyan 10 secenként kell benyomni pár csapás erejéig. De legtöbbször vannak kis mobok, amik instant hullanak. Lvl 10-en 2.2% HP minden másodpercben, jobb HP poollal bőven elég. Én legalábbis nagyon utálom mindnen pénzemet injectorba ölni.
Hermes
Tag

Elküldve: 2007-11-07 - 15:20
a surge szerintem nagyon hasznos..én imádom...én maxolom a forgószelet 5 az elsöprőre 5 az enegiás aurára úgyis annyi will poti esik a szörnyekbőlmint a szemét 8 a két kardos cuccra meg amire még jónak látom magasabb szinten pakolni
Falc0nWing
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-07 - 16:02
szerintem 20. szint alatt bármivel lehet menni... valószínűleg ez igaz lesz a teljes normál fokozat kipörgetésére is. magasabb szinten érdekel a dolog (surge és társai).
Ubesz
Tag

Elküldve: 2007-11-09 - 01:32
A stat pontokat hogy érdemes elosztani sztetek? Eléggé gyorsan lecsapják a hp-ját a karinak szóval én arra rakok böven... És a többi?
Evang
Tag

Regisztrált: 04.11.07
Elküldve: 2007-11-09 - 08:15
Hát most ugye 33-as vagyok és ahogy én látom. Most 1k hpm van és való igaz hamar lecsapják, de szerintem inkább erőre kéne többet pakolászni, igy habár kevesebb lesz a hpd, jó nagy defes armorokat lökhetsz magadra. Én sajnos ott tartok, hogy megvannak a cuccaim, de nincs str-em, hogy fel tudjam venni. Willpower szintén jól jön, mert elég sok skillt fogsz használni, ami nem is kevés manába kerül, valamint a legdurvább fegyverekhez szintén sok kell belőle, különben nem tudod feltenni ezeket sem. Habár van egy passziv ami ugye segit a willpoweren, de én ugy látom ez nem elég, ráadásul ugye ez a skill, csak a cuccok felvételében segit, manát nem ad. Ergo: str+willpower. És ha ott vagy hogy minden cucc fennvan amit szeretnél mehet a stamina...
Szerző RE: segítség
Mc Big Boy
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 10.11.07
Elküldve: 2007-11-10 - 13:14
valaki aki pengemesterrel megy az vegyen fel léccy msn-re chris-brown14@hotmail.com
Rix Raw
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Elküldve: 2007-11-10 - 20:47
Lehet egyszerre fent több fajta surge is, vagy, ha elkezdek egy másik surge skillel gyakni, akkor felülírja az éppen aktívat? Próbálta már valaki?
http://rixraw.hu
Ubesz
Tag

Elküldve: 2007-11-12 - 12:50
Szerintem tuti felülirja
Hellberg
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 17.09.07
Elküldve: 2007-11-12 - 15:26
Csak anyit mondok nem tudtak elszakadni a diablótól csak nézetek a kardmesterre=barbár,guardian=paladin.Csak a jövőben.A kard a diablóban is elavult volt hát akkor itt!(közel kell menni az ellenséghez=ókor)smiley

A hellgate legyen veled
anubys88
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 11.11.07
Elküldve: 2007-11-12 - 16:22
Nekem bejön a pengemester, lehet, hogy közel kell menni, de sokkal többet sebzek, és sokkal gyorsabban mint egy mesterlövész, vagy egy mérnök. És a "mire odafutok lelőnek a kis tetvek" problémára is van megoldás, erre van két aura is. Az egyik megsemmisíti a feléd tartó lövedéket, a másik vissza is lövi, de a visszalövő kevésbé esélyes nyilván. Nekem eddig a pengés jön be a legjobban, a guardiannál túl sokfelé osztanám a pontokat, majd megvárok egy karileírást róla. A mesterlövész passzív skillekkel feltápolva is elég jo, csak nekem tul FPS-es smiley

Hellberg
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-12 - 16:27
Akoris a jövőbe vagyunk nem

A hellgate legyen veled
Hellberg
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2007-11-12 - 16:33
Én is voltam velük de a britis museumban már unalmas volt kardal hadonászni.A marksmenél legalább változatosak a stukkerek.

A hellgate legyen veled
Ray
Tag

Regisztrált: 10.11.07
Elküldve: 2007-11-12 - 16:47
Hellberg: a kardok is változatosak ám nagyon. Egy dolog viszont zavaró, hogy a Kard modok alig látszanak a puska/pisztoly modokhoz képest.

Én egyenlőre aura nélkül nyomom, sta/str builddel, charge, heavens arch, ww, és minden helyzetből jól jöttem ki. Igaz nem vagyok tul nagy szintű (11). Mi általában partiba nyomjuk, és jól megy.

Az ember fórum aláírásának nagysága fordítottan arányos az illető fontosságával.
Oli
Tag

Lakóhely: Kaposvár
Regisztrált: 04.11.07
Elküldve: 2007-11-12 - 17:09
Lvl20-ig bármivel lehet menni szerintem,de utána én mindjárt 17 vagyok,de már van 3 skillpontom amit elkölthetnék,de nemköltöm el, mert sajnos nemlehet retalentelni és nemakarom elszúrni a karakterem...
Oldal: 1 / 10 1 2 3 4 > >>
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Szavazás
Szerinted újra fognak indulni valaha a Hellgate:London multiplayer szerverek?

Igen, nem fogják veszni hagyni!

Nem, szomorú, de mi már soha nem fogunk multizni Hellgate:Londonnal!

Nem tudom, annyi ellent mondó hír jelent meg a témában, hogy képtelenség bármit is megjósolni.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Death666
2010. 08. 28.
Én voltam ott, de majd lehet hogy visszatérek vmikor.

warpath
2010. 08. 28.
Aquarius szerveren vagyok Shurika néven xD remélem vannak ott xD

StevyXIX
2010. 08. 28.
Hope, én se tudtam, de azért kiírhatta volna, ezt csak megjegyeztem, nem kell úgy felkapni.

Hope-Keeper
2010. 08. 27.
nagyon valószínű, h mind1iken

warpath
2010. 08. 26.
Battle of the Immortals meik szeron vannak magyarok ? smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 26.
Köszi Death az infot..Stevy..relax...ha valaki nem tudja mi az a BoI..google-ba rákeres..tudod..gugli a barátod

StevyXIX
2010. 08. 26.
Csak a Mythost csinálták nem a Hellgatet, ők voltak a Flagship Seattle. BoI2-t meg ki is írhatnád: Battle of the Immortals 2, mert nem mindenki tudja kapásból.

Death666
2010. 08. 25.
Ja Hope, ma olvastam hogy a BoI2-ben benne lesz a Runic Games keze (Akik a Torchlightot csinálták/Hellgatet)

Erik a viking
2010. 08. 21.
Én ezt a lehetőséget inkább továbbpasszolnám legifjabb csemetéteknek. Szegény Zsolti. smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 21.
hm..Bill Roper meg bevallja, hogy Ő az "apád" smiley

Erik a viking
2010. 08. 21.
Ez egy ilyen tipikus filmes elem. Azt hisszük, hogy a delikvens már halott, közben egy váratlan pillanatban újra felbukkan.

StevyXIX
2010. 08. 21.
FS megszűnt nehezen fog visszavágni.

Erik a viking
2010. 08. 20.
A Flagship Studios visszavág és a Guardian visszatér

Alba
2010. 08. 20.
De most a csillagok háborúját játszákújra, csak más címekkel: Az első rész: baljós Pokolkapu, aztán a Pénz Háborúja, aztán a Namco bosszúja, most meg az Új Remény... kíváncsi vagyok a maradék két részből mi leszsmiley

Agreal19
2010. 08. 18.
ez igaz főleg hogy én ki se próbáltamsmiley

Archívum