| Szerző |
EnergiaMágus - Evoker |
gravior
Tag
Lakóhely: Kecskemét
Regisztrált: 19.10.07 |
| Elküldve: 2007-11-06 - 13:07 |
|
|
Sziasztok gondoltam nyitok egy ilyen topicot mert láttom van summoner is Ide jöhetne hogy érdemes osztani a képziket ilettve leirhatnátok aki ezzel a kasztal játszik hogy melyik kepzikkel fejlodik es mennyire tetszik neki a kaszt? 
Szerkesztette: Szunyi - 2007-11-06 - 18:32 |
|
|
| Szerző |
RE: Evoker |
Ubesz
Tag
Regisztrált: 05.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-06 - 15:03 |
|
|
Engem is érdekelne mert ö lesz a 2. Karakter akivel probálkozni fogok az biztos  |
|
|
| Szerző |
Beatmad
Tag

Lakóhely: Debrecen
| Elküldve: 2007-11-06 - 16:06 |
|
|
Én azért kezdtem Evoker-rel mert érződik benne a fantazy feeling hogy varázslatokkal operálsz, melyek között van területre ható is, stb..., + ott van az is hogy céloznod kell, tehát kicsit fps-is. az összhatás végerednménye pedig egy olyan kari amely lassan a testébe építi a mágikus-démunikus varázstárgyakat a technológiával együtt és egy vagányul kinéző csöppet beteg "techno-mágust" kapsz ami elég dúrván fest  |
|
|
| Szerző |
Ubesz
Tag
| Elküldve: 2007-11-06 - 17:12 |
|
|
Igen igen e légző ,fogas fegyverek nagyon duurvák   |
|
|
| Szerző |
RE: EnergiaMágus - Evoker |
neonx
Tag
Regisztrált: 20.10.07 |
| Elküldve: 2007-11-06 - 20:06 |
|
|
Jelenleg 21lvl neonxx Evoker és szeretném ezzel a kasztal végigvinni a játékot,eddigi tapasztalataim.
Dual Focus: legfontosabb mivel dupla focus item-et tudsz a kezedbe venni és ezzel duplázodik a sebzése a focus skileknek.
Brom's Curse: 1 szinten 6 mobra tudod varázsolni és 8% life-ot lop tölük, nagyon jó skil ha van meletted egy tank, különben nagyon nehéz rájuk varázsolni mert a castolás 2-3 mp kerül és mire odaér addigra meghalsz de 10lvl ig hasznos utánna semmit nem ér.
Firestorm: ezzel kezdtem a játékot és az kell mondanom hogy bevált, jelenleg is ezt használom most lvl6, csak egy a baj eszi a manát de nagyon.
Flameshards: 1 szinten 4 lövedéket lő ki, olyan mint egy nyílvessző bele áll bármibe és utánna 1-2mp után felrobban. Ha messziröl kilövöd a tömegbe akkor jó lehet, de ha messziröl lövöd egy mobra akkor semmit nem ér, és szerintem kicsi a sebzése. pedig 2X 130 focus item van a kezembe. én dobozok,hordok pusztítására használom.
Drain Power: számomra semmit nem ér, lehet azért mert lvl 1.
Lightning Field: nagyon bevált föleg a kis pattogó ugráló mobok ellen, nagyobb moboknál már nem nagyon ér semmit.
Blink: biztos jó lesz nagyobb szinten, de eddig 1 pontot raktam rá nem nagyon használtam.
Tempest: egy pontig jutottam ezzel, de nem igazán értem ezt a skilt még nem tudtam kitapasztalni. Ha esetleg valaki használta, jelezze, hogy kell.
Jelenleg idáig jutottam skilekben, használatai: ha tömeget látok lightning golyóval indítok, és amikor jönnek felém adok nekik firestorm-ot, csak az a baj amit említettem, hogy itt már félig van a mannám ilyenkor.
Tapasztalat elosztása: Mana Életerő
én elrontottam mivel kezdőként a másik kezemben nem focus tárgyat illesztettem be ezért a pontosságra is raktam a manna helyett.
Ezek személyes tapasztalatok ha bárki mást lát kérem jelezze. |
|
|
| Szerző |
Rayman
Tag
Lakóhely: Veszprém
Regisztrált: 06.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-06 - 23:40 |
|
|
|
Dual Focus: 2 focus fegyó fan a kezemben de mindíg csak a jobboldali lő.... nem tudom ti hogy vagytok vele vajon osszeadja a kettő sebzését és úgy lő ki egyet vagy csak bug? |
|
|
| Szerző |
Ubesz
Tag
| Elküldve: 2007-11-07 - 00:08 |
|
|
|
Nekem is olyan de sztem össszeadja. |
|
|
| Szerző |
neonx
Tag
| Elküldve: 2007-11-07 - 07:38 |
|
|
Nem a fegyverböl kijövő lövedéket adja össze, hanem a képességeket.
különben a képességeknél van egy kettös pisztoly ikon (alul a sprint melett), ha azt beilleszted az egered jobb illetve bal oldalához akkor kér fegyverrel tudsz lőni. |
|
|
| Szerző |
csgomez
Tag
| Elküldve: 2007-11-07 - 12:27 |
|
|
Sziasztok
Én is Evoker-rel kezdtem és jelenleg lvl 15 vagyok.
Én igazából 3 varázslatra koncentrálok:
- Brom Átka
- A tűzvarázslatok közül az első (nem otthonról írok, nem tudom megnézni a nevét ... bocs)
- Démongerinc (hasonló a dio2 Bone Spear nekró varázslatához, több lényen is keresztülhatol és elég szépen sebez, hasznos, ha úgy próbálsz helyezkedi, hogy az enemy nagyjából egy vonalban álljon előtted)
Nekem eddig nagyon jól müklödik a Brom Átka + tűzvarázslat (tömegekre és közeli ellenfelekre), valamint a Brom Átka + Démongerinc kombó (mindenki másra és repülő lényekre). Tapasztalataim szerint igen nehéz elhalálozni a fentebb említett kombinációk hazsnálata közben, nyilván párszor azért már összejött. )) De én úgy vettem észre, hogy nagyjából mindkét varázslattal lehet több enemy-t is sebezni, ami hasznos az átok életerő visszatöltő tulajdonsága miatt. Így még ha le is verik rólad a pajzsot, drasztikusan meg lehet növelni a túlélési esélyeidet.
Nagyon tetszik a karakter. Jó lenne, ha más evoker-ek is leírnák a tapasztalataikat, főleg, ha ők más varázslatokra fókuszálnak.
Remélem nem írtam nagyon nagy baromságokat!
Üdv |
|
|
| Szerző |
gravior
Tag
Lakóhely: Kecskemét
Regisztrált: 19.10.07 |
| Elküldve: 2007-11-07 - 12:51 |
|
|
sziasztok!
en nem vettem még meg a maget de ezen a kaszton gondolkodok vagy a bmen Még nem tudom pontosan sajna.. de ez a kaszt nagyon megfogott sok videot láttam rola és eléggé jonak tunik Valaki tudna képek kuldeni a karijarol? kivancsi lennék milyenek illetve skillek elosztására lennék még kiváncsi vhol olvastam van olyan kaszt amivel alakot is lehet váltani nem tudom hol és hogy mennyire igaz ez az állitás de szerintem ez a kaszt tudd vki erösitse meg ezt az állitast ha nem akkor /cry de akkor is ez a kasztnál maradok  |
|
|
| Szerző |
neonx
Tag
| Elküldve: 2007-11-07 - 14:52 |
|
|
23lvl
neonx hozzákapcsolta az alábbi képet:
 |
|
|
| Szerző |
Beatmad
Tag

| Elküldve: 2007-11-07 - 16:05 |
|
|
hohó zsír az a prizma, érdekes hogy eddig én még nem találtam lvl20 körül evokernek olyan cuccot aminek a pontosság kritérium lett volna, de ez megkönnyebbülés mert az elején én osztottam pár pontot rá, de akkor úgy látszik nem feleslegesen  |
|
|
| Szerző |
Ubesz
Tag
| Elküldve: 2007-11-07 - 18:08 |
|
|
A méreg ágat probálta valaki? És Milyen?
Ezenkivül melyik a zuzdább a A csont az áram vagy a tüz ? Vagy tegyek mindre?  |
|
|
| Szerző |
RE: egypár tapasztalat... |
fater
Tag
| Elküldve: 2007-11-08 - 01:07 |
|
|
13as szintű vagyok jelenleg és a temple bázison járok.
leírnék pár észrevételt amit én érzékeltem illetve tapasztaltam:
a kaszt fő alkotó eleme a kettős fókusz, elég hasznos dolog egyszerre 2 fúkuszos tárgyal futkározni =)
első 7 szinten metafizikus nyalábot és tűzvihart használtam.mellette ugye a fyegyvereket is ojkor mert a mana elég keményen fogy.pl zombikat csak lelődöztem ha több esetleg keményebb ellenfél volt akkor bele a tömegbe a tűzvihart vagy meta nyalábot de azt messziről.
10dik szinten már választható az egyik (eddigi) legjobb képesség a metafizikus korbács, ami tapasztalataim szerint valóban erősnek bizonyult. szeretném kiemelni hogy bár nem nagy a sebzése de 3as szinten 24 méterről már lehet az ellenfelet lőni ami azért már egész jó =)
10dik szinten a másik fontos dolog a misztikusa pajzs.hogy miért? egyszerü ha több erős ellenfél támad akkor amikor elfogyott a pajzsod és mnodjuk az életed 70%a nyomsz egy egyészségügyi injektort meg a pajzsot ami 300(!!!) pajzsot kölcsönöz neked miközben te fojamatosan lövöd az ellenfeleket.mire elfogy a pajzs ujra használható lesz aelsősegély cucc 
próbáltam az erő és az élet szívást is hát nem igazán jó dolog mertha feltöltődőtt az életed és az ellen a pajzsodat szedi le rólad addig te nem fogyasztod az ő életét mellesleg amugysem valami hatalmas a fogyasztása igaz 2es szinten próbáltam csak.
a félelem szavát nemtartom valami értelmes dolognak,nemigazán hasznos megoldottam a dolgokat anélkül is, a pontok meg máshova kellenek...
démon gerinc... fene tudja,sztem bugos mert nem sebez annyit mint amennyit kellene.
mérgezős skilleket nemigen próbálgattam, sosem szerettem a mérgeket =)
bár mégcsak 13as vagyok 10es szinten kiesett egy cucc ami ad a lángsdzilánkokra 1 pontot azóta használom.ez szintén elég érdekes egy dolog,többször előfordult hogy átment egy ellenfélem és amikor földet ért robbant fel ahejett hogy az ellenen robbant volna...
pénzileg nemtudom ki hogy áll, én a pénem nagyrészét az augmentrex-be költöttem és aztmerem állítani hogy nem bántam meg! special a démon gerinc skillem 3as de én egy pontot sem tettem rá. tehát sok sikert 
én a fegyver készletemet ugy használom hogy professzionálisan a bal gombra beállítottam hogy mindkét fegyverrel lőjjön a jobbal pedig a meta korbács.nemigen volt rá pálda hogy meghaltam volna, egy hejet kivéve amikor 314 agyában amikor a nagy ellen meghalt és kijött belőle 3 kissebb...mondjuk akkor többször is 
egyenlőre ennyit a tapasztalatokról most pedig egy kép rólam =)
http://kepup.ingyen.org/viewer.php?id=7689hgl1.JPG
Szerkesztette: fater - 2007-11-08 - 01:10 |
|
|
| Szerző |
szmkri
Tag
Lakóhely: Esztergom
Regisztrált: 14.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-14 - 22:05 |
|
|
|
Hali! én lvl 19 vok. eddig én is főleg a démongerincet meg a tűzvihart használtam. van esetleg tippetek h mire érdemes gyúrni a magasabb szintű képességek közül? |
|
| Szerző |
Jimmy99
Tag

Lakóhely: Guta
Regisztrált: 23.10.07 |
| Elküldve: 2007-11-15 - 18:42 |
|
|
Hello! Én azt szeretném kérdezni, hogy valaki próbálta e már a SUMMON EMBER nevu skill-t és ha igen akkor mik a tapasztalatai???? Előre is köszi!
Szerkesztette: Jimmy99 - 2007-11-16 - 01:42 |
|
|
| Szerző |
Rahan
Tag
Regisztrált: 15.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-15 - 20:22 |
|
|
Van egy 28-as szintű energiamágusom és még az összes skillpontja megvan (természetesen mutiplayer-es karakter). Valaki tudna ajánlani egy vagy két erős pusztító varázslatot, bár egyéb más támogató varázslat is érdekel.
Valamint hogy lehet másik emberi játékos ellen harconi, a diablo 2-ben is lehetett harcolni egymás ellen? |
|
|
| Szerző |
anubys88
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 11.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-16 - 15:48 |
|
|
Hü, nekem ez az energiamágus nagyon bejön . Még csak lvl 9 vagyok, de eddig ez gyak a legjobban. Van 140 pajzsom, és 60at sebez egy fókuszfegyver. Skillekre nem adtam még, csak a tűzböl az elsőszintűre, de jelenleg ezis eléggé jó. Valaki nem tudja melyik skilleket érdemes majd maxolni?
|
|
|
| Szerző |
anubys88
Tag

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 11.11.07 |
| Elküldve: 2007-11-16 - 16:00 |
|
|
Arra gondoltam a summon ember-t maxolom mindenképpen, meg a concentrate damage-et. Már, ha ez passzívan növeli a sebzést, mint a diablo-ban a mastery-k. Aztán a tüzesekböl mindre 1 pont, és még a maradékbol arra gondoltam a lightning skilleket feltápolom. Ez igy sztetek nagyon rossz lesz?
|
|
|
| Szerző |
Dantor
Tag

Lakóhely: Nyíregyháza
| Elküldve: 2007-11-16 - 16:39 |
|
|
Vigyázz!
Concentrate Damage-t aktiválni kell, és ha megmozdulsz, elvész a hatás!
Bár, ha Arcane Shieldet is használsz mellette, akkor nem lehet nagy gond
Csak az sok skillpont.
Diablo, majd Diablo 2, manapság Diablo 2 - Hell Unleashed, és talán Hellgate: London?... |
|