Főoldal · Ismertető · Fejlesztők · Frakciók · Fegyverek · Démonok · Segédletek · Letöltések · Képgaléria · Fórum · Impresszum Monday, September 06, 2010
Navigáció
Főoldal
Ismertető
Fejlesztők
Frakciók
Fegyverek
Démonok
Segédletek
Letöltések
Képgaléria
Fórum
Keresés
Impresszum
Online felhasználók
Vendég: 2
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,014
Nem aktiváltak: 0
Legújabb tag: ricsiheveli
Fórum Topikok off
Hírdetés
Társoldalak:

Fórumtéma megtekintése
Hellgate: London | Hellgate:London | Kasztok
Oldal: 1 / 6 1 2 3 4 > >>
Szerző Idéző - Summoner
Ubesz
Tag

Regisztrált: 05.11.07
Elküldve: 2007-11-06 - 00:32
Sziasztok.
Jó lenne itt megvitatni a summoner kaszt részletetit.

Mgtöröm a jeget smiley
Milyen fegyver ajánlott?
Melyik szörnyit érdemes tápolni?
Szerkesztette: Szunyi - 2007-11-06 - 18:35
Szerző RE: SUMMONER
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07
Elküldve: 2007-11-06 - 07:06
nem játszottam még summonerrel, de egy focus mindenképp ajánlott, különben nem tudsz varázsolni smiley
stevyxix@hotmail.com
Dantor
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Nyíregyháza
Regisztrált: 20.10.07
Elküldve: 2007-11-06 - 09:29
Summonernél nem kell fókusz egy skillhez sem, ők használhatják a varázslós-fegyvereket pl. Dart Pistol, Wasp Hive, Tempest Rifle.
Én az utóbbit ajánlom, sok kis villámot lő ki, közelre is jól sebez, távolra is.
Hátránya, hogy kétkezes.

Skillek.. Ha egyedül akarsz menni, akkor a Carnagorra sok pont, mert nagyon jó tank, ha van csapatod akkor meg Warper a démonok közül.
Kis elementálokat annyira nem szeretem, mert bár nagyon erősek a tömeg-effekt miatt, mégis lecsapják őket 1-2 ütésből, Nightmare-n meg főlegsmiley

Diablo, majd Diablo 2, manapság Diablo 2 - Hell Unleashed, és talán Hellgate: London?...
dantor@enternet.hu
mpf
Tag

Lakóhely: HU
Regisztrált: 21.10.07
Elküldve: 2007-11-06 - 10:14
Dantor írta:
Summonernél nem kell fókusz egy skillhez sem, ők használhatják a varázslós-fegyvereket pl. Dart Pistol, Wasp Hive, Tempest Rifle.
Én az utóbbit ajánlom, sok kis villámot lő ki, közelre is jól sebez, távolra is.
Hátránya, hogy kétkezes.

Skillek.. Ha egyedül akarsz menni, akkor a Carnagorra sok pont, mert nagyon jó tank, ha van csapatod akkor meg Warper a démonok közül.
Kis elementálokat annyira nem szeretem, mert bár nagyon erősek a tömeg-effekt miatt, mégis lecsapják őket 1-2 ütésből, Nightmare-n meg főlegsmiley

Dantor elmondta a lényeget.
Elementálokból talán a Shock jó, mert kétszer annyi életereje van, mint az osszes tobbinek (csak éppen kozelharci). Tobbire ne tegyél max. 1 pontot mert nem érnek semmit (pillanatnyilag).

Carnagor alatt lévo Meat Shield-re mindenképpen tegyél pontot, az késobb nagyon hasznos lesz.

A Witch Doctor csak akkor ér valamit, ha valaki tankol neked, amúgy gyonyoruen meghal és még sebezni sem tud. Lévén gyógyít(ana). A konvertálás képessége bugos.

Warper is hamar meghal.

Reaper meg pillanatok alatt eltunik, szóval vészhelyzetben jó de nem lehet rá alapozni.

Blood Link és Summoning Circle: mindkettot maxolni.

Elemental Nova, Master of Elements: ha nagyon elementálokkal (is, Carnagor az alap, mindenképpen legyen) akarsz menni, akkor tegyél ide is pontokat. Legalább megkarcolják az ellent, mielott újra kell oket idézni.

Word of Fear csak ha van felesleges pontod (nem lesz).

Ha maradt valamid, tehetsz az elso két oszlopra is (amik gyógyítanak vagy életerot lopnak) de elsosorban a lénye(i)det erositsd és használj medkiteket, azért vannak.

van
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07
Elküldve: 2007-11-06 - 10:47
igaz, ha nincs sebző varázslata akkor nem kell fokusz (mert evokernél kell fokus minden közvetlenül sebző varázslathoz)
stevyxix@hotmail.com
Teknosbika
Tag

Regisztrált: 14.09.07
Elküldve: 2007-11-06 - 12:45
a legjobb kaszt, leginkább a dio2 idézgetős druidájához tudom hasonlítani
ami eddig lvl17-en tapasztalat:
ami kell, az a willpower és az accuracy
spellek közül a meat shield és a carnagor, az elementálok közül bármi jöhet
módszer egyszerű, elsőre leidézni a carnagort, aztán az elementálokat, annyit, hogy maradjon mana a meat shiledre, egy shieldes carnagor még a legtápabb monsztákat is szétkapja, szinte egyedül, utána mellé segíyteni egy laza 170+ sebzésű tempest rifle fegyóval, és minden le van irtva
cuccokból mindig a legjobbat adni neki, ami lényeges, az a plusz sebzés, és a megnövelt tulajdonságok, a többi lvl17-ig nem olyan jelentős
fegyó elsődlegesen 3 soxos tempest rifle legyen, 5x upgraddel, hozááadott rare vagy legendary tulajdonságokkal, switchbe bármi jöhet, alapvetően, amíg nincs jobb, addig ez mindenre jó, gyakran is esik, arra kell figyelni, hogy amikor megtalálod, a sebzése alapból legalább 46 legyen, és 3 tárhelye is legyen
elsőre ennyi, még lesz belőle
Ubesz
Tag

Elküldve: 2007-11-06 - 15:02
Hehe köszi. Ez jól hangzik főleg mivel Tempest Riflével nyomom véletlenül smiley
Én is azért választottam mert jó nagyot sebez, és az Éteri lények nem igazán kedvelik smiley
A witch doktor az valóban egy hulladék sajnálom azt a pontot amit ráraktam bár csapatban kétségkivül hasznos lehet.
A kis nyomi tüzelemntálok egész használhatóak csak valóban abszolut semmi hp-jük nincs a másik meg hogy egyfolytában huzzák be a monsztákat kilométerekről.
Szerző RE: Idéző - Summoner
Teknosbika
Tag

Elküldve: 2007-11-06 - 19:02
váltófegyónak kell egy lava launcher, 4 soxos, az elég jól perzsel területet, zombi summonerek ellen kiváló, illetve egy legalább 6 soxos bármilyen cuccos
módszeresen kell vele haladni, mert sajna a rare/epic monszták között van néhány scorchingos is, ami hamar felgyújt, először ki kell pucolni egy területet, oda azonnal egy teleportot, és lőni ész nélkül
pénzügyileg kicsit gáz, én minden cuccot, ami nem kell, azonnal szétszedek, így csak a talált pénzem van, ellenben az upgradek csont nélkül mennek
Ubesz
Tag

Elküldve: 2007-11-06 - 21:45
Aha értem a gondolatmenetet , bár 6 slotos dolgot még nem láttam.smiley
A teleporton gondolom a Szábot érted (Magyarul)
Azt még nem értem ,hogy ez a + képesség vásrlás hogy megy, hány lehet egy fegyón? és pl ha én veszek egy epicet akkor az törli a + normal tulajdonságokat?
Teknosbika
Tag

Elküldve: 2007-11-06 - 22:25
Ubesz írta:
Aha értem a gondolatmenetet , bár 6 slotos dolgot még nem láttam.smiley
A teleporton gondolom a Szábot érted (Magyarul)
Azt még nem értem ,hogy ez a + képesség vásrlás hogy megy, hány lehet egy fegyón? és pl ha én veszek egy epicet akkor az törli a + normal tulajdonságokat?

tulajdonságot az augmentex3000-ben veszel a fegyvernek vagy a cuccnak, a nanoforge-ban pedig upgradeled, a pánzben horor, a kompi olcsó
Ubesz
Tag

Elküldve: 2007-11-07 - 15:11
Ezt értem de a krédsé arra vonatkozott hogy hány + tulajdonság lehet egy cuccon és ha veszek egy pl elit (vagy epic nemtom) tulajdonságot akkor az kiüt egy gyengébbet vagy csak sorrendben törli.(Már ha nem végtelen tulajdonságot leeht rárakni ami erősen kétlek smiley)
Ubesz
Tag

Elküldve: 2007-11-08 - 01:04
Ja igen és mire érdemes többet rakni? Manára nem kell sok elemben Hp-ból ugylátom nemárt a van bőven márcsak a blood link miatt is.. Szóval másra érdemes rakni?
AntiHero
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Hajdúdorog
Regisztrált: 19.10.07
Elküldve: 2007-11-11 - 00:34
NA indítottam második karaktert.
Az első BM-em Level 30an hagytam abba mert sztem gyenge. (majd egyszer talán vissza térek rá, de ott 2 skill pontot el b*sztam

Új karakterem a Summonerre/Idézőre esett.
Most nem követem el azt a hibát amit a BM-eremnél csináltam.
Elolvastam minden tippet midnent hogy lehet "MAX"-ot kihozni ebből a karakterből.

LEVEL 50-en kb így néznék ki.
http://hellgate.ingame.de/skilltree/summoner/?l=50&s=00a0067700000a00000000000000

Kérdésem a maradék 9 pontot mibe rakjam majd?

Gondolkoztam az első ágon, de azon belűl nem tom mit kéne kimaxolni. Mi érné meg a legjobban.

Szval ötleteket várok mire költsem majd azt a maradék 9 pontotsmiley (persze még az messze lesz mire én level50-en leszeksmiley)

۞ SYPRES ( NIGHTMARE - BLADEMASTER - level: 31 ) ۞
۞ POWERBALL ( ELIT NIGHTMARE - ENGINEER - level: 42 - POWER-MONKEY'S GUILD ) ۞

Szerkesztette: AntiHero - 2007-11-11 - 12:52
anti.1988@hotmail.com
Rix Raw
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 06.11.07
Elküldve: 2007-11-11 - 08:10
AntiHero írta:
NA indítottam második karaktert.
Az első BM-em Level 30an hagytam abba mert sztem gyenge. (majd egyszer talán vissza térek rá, de ott 2 skill pontot el b*sztam

Új karakterem a Summonerre/Idézőre esett.
Most nem követem el azt a hibát amit a BM-eremnél csináltam.
Elolvastam minden tippet midnent hogy lehet "MAX"-ot kihozni ebből a karakterből.

LEVEL 50-en kb így néznék ki.
http://hellgate.ingame.de/skilltree/summoner/

Kérdésem a maradék 9 pontot mibe rakjam majd?

Gondolkoztam az első ágon, de azon belűl nem tom mit kéne kimaxolni. Mi érné meg a legjobban.

Szval ötleteket várok mire költsem majd azt a maradék 9 pontotsmiley (persze még az messze lesz mire én level50-en leszeksmiley)

A Link felirat utáni linket kell bemásolnod, nem a böngésző sávban lévőt. ^^
http://rixraw.hu
AntiHero
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Hajdúdorog
Regisztrált: 19.10.07
Elküldve: 2007-11-11 - 12:52
Juj bocs. Pedig tudtamsmiley Csak késő volt;P

JAvítva!

۞ SYPRES ( NIGHTMARE - BLADEMASTER - level: 31 ) ۞
۞ POWERBALL ( ELIT NIGHTMARE - ENGINEER - level: 42 - POWER-MONKEY'S GUILD ) ۞

Szerkesztette: AntiHero - 2007-11-11 - 12:53
anti.1988@hotmail.com
Dantor
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Nyíregyháza
Regisztrált: 20.10.07
Elküldve: 2007-11-11 - 15:38
Antihero, ez miért MAX?
Kezdjük azzal, hogy a Carnagor-nál egyszerre nem lehet a Meat Shield-et és az Enrage-t használni, sőt, enrage-elve sem sebez túl meggyőzően.
Az egy tank, és kész!

Blood link-re elég 3 pont ha Carnagorra mész, mivel a Meat Shield elég impresszíven gyógyít a lényen, gyakorlatilag maxolt MS-el nem tudja még a legtápabb boss sem megölni.

Summoning Circle jó ötlet, de ha csak egy lényed van akkor "elvész" az a sok hpsmiley
Egy pár pont Fire Elemental-ra (de inkább kevés Elemental, sok sebzéserősítéssel), mert ők _tényleg_ jól sebeznek, távolról(!), és emiatt a levegőből integetőket is leszedik.
Spectral Elemental sem rossz mert Phase-el, Toxic-ról és Force-ról nincs még sok infóm.
Storm Elemental is nagyon jól sebez, csak neki nincs "plusz sebzés"-skillje, emiatt lemarad a Fire-től.

Ha sok pontod marad még mindig, akkor 1 pont a Reaperre - ha minden kötél szakad (tank és elementalok is meghalnak), akkor benyomod és azalatt a 20mp alatt amíg ott sétál, újra tudod teremteni a hordát smiley

Diablo, majd Diablo 2, manapság Diablo 2 - Hell Unleashed, és talán Hellgate: London?...
dantor@enternet.hu
anubys88
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 11.11.07
Elküldve: 2007-11-11 - 18:29
Carnagor alatti két lény használható valamire? Vagy a gyógyító, meg az alatta lévő. Valaki irjon már róluk pár sort pls, hogy mijót tudnak, illetve miért nem használja őket senki smiley

Hellberg
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Szeged
Regisztrált: 17.09.07
Elküldve: 2007-11-12 - 15:37
A haverom sumonerrel nyomja és ő a legeső sinten megkapható négylábu szörnyet ajálja.Mindenét maxra vagy az elementálok közül 2őt enyomj fel maxra.

A hellgate legyen veled
Boss
Tag

Lakóhely: Monor
Regisztrált: 23.10.07
Elküldve: 2007-11-12 - 21:31
Nah valaki pls sztetek ha nyomom carnagort meg meat shieldet max ra akkor még a vérkötelékre 3mat akkor az utánna kövi skill ami magasabb hp-t ad a szörnyeknek max ra és még föld elementál amx ra és többi villám elementálra az milyern ?????? vagy melyik a legjobb elementál ?? én 2öt biztos maxolok .. de a tüzeset nem akarom meg a metafizikait akkor a másik 3 közül melyik a leg gyatrább pls help smiley
icramorcen@msn.com
Teknosbika
Tag

Elküldve: 2007-11-12 - 22:23
lvl 30 alatt carnagor és meat shield maxon, fire elemental lvl 3, spectral elemental lvl 3, még egy elemental lvl15-től, arra is 3, a többi majd megy a reaperre, meg a többi tápra
az első ágról egy darab spell sem kell, nem éri meg használni őket, ehelyett inkább egy brutál jó upgradelt fegyver, és megtanulni fps módban lőni, meg futva közlekedni
alapvetően a summoner egy kicsit legyengített marksman, megerősítve egy brutál tankkal(carnagor+meatshield), és néhány távoli shooterrel, amik időt adnak a gyilokra
leidézni mindent, és manát hagyni a meat shieldre, folyamatosan utántölteni az elementálokat, és irtani
fegyó ehhez a maxolt és upgradelt tempest rifle 3 slottal, switchbe perzselő, ami területet irt
és minden megy a levesbe, csak a cuccokat kell felszedni
Oldal: 1 / 6 1 2 3 4 > >>
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Szavazás
Szerinted újra fognak indulni valaha a Hellgate:London multiplayer szerverek?

Igen, nem fogják veszni hagyni!

Nem, szomorú, de mi már soha nem fogunk multizni Hellgate:Londonnal!

Nem tudom, annyi ellent mondó hír jelent meg a témában, hogy képtelenség bármit is megjósolni.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Death666
2010. 08. 28.
Én voltam ott, de majd lehet hogy visszatérek vmikor.

warpath
2010. 08. 28.
Aquarius szerveren vagyok Shurika néven xD remélem vannak ott xD

StevyXIX
2010. 08. 28.
Hope, én se tudtam, de azért kiírhatta volna, ezt csak megjegyeztem, nem kell úgy felkapni.

Hope-Keeper
2010. 08. 27.
nagyon valószínű, h mind1iken

warpath
2010. 08. 26.
Battle of the Immortals meik szeron vannak magyarok ? smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 26.
Köszi Death az infot..Stevy..relax...ha valaki nem tudja mi az a BoI..google-ba rákeres..tudod..gugli a barátod

StevyXIX
2010. 08. 26.
Csak a Mythost csinálták nem a Hellgatet, ők voltak a Flagship Seattle. BoI2-t meg ki is írhatnád: Battle of the Immortals 2, mert nem mindenki tudja kapásból.

Death666
2010. 08. 25.
Ja Hope, ma olvastam hogy a BoI2-ben benne lesz a Runic Games keze (Akik a Torchlightot csinálták/Hellgatet)

Erik a viking
2010. 08. 21.
Én ezt a lehetőséget inkább továbbpasszolnám legifjabb csemetéteknek. Szegény Zsolti. smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 21.
hm..Bill Roper meg bevallja, hogy Ő az "apád" smiley

Erik a viking
2010. 08. 21.
Ez egy ilyen tipikus filmes elem. Azt hisszük, hogy a delikvens már halott, közben egy váratlan pillanatban újra felbukkan.

StevyXIX
2010. 08. 21.
FS megszűnt nehezen fog visszavágni.

Erik a viking
2010. 08. 20.
A Flagship Studios visszavág és a Guardian visszatér

Alba
2010. 08. 20.
De most a csillagok háborúját játszákújra, csak más címekkel: Az első rész: baljós Pokolkapu, aztán a Pénz Háborúja, aztán a Namco bosszúja, most meg az Új Remény... kíváncsi vagyok a maradék két részből mi leszsmiley

Agreal19
2010. 08. 18.
ez igaz főleg hogy én ki se próbáltamsmiley

Archívum