Főoldal · Ismertető · Fejlesztők · Frakciók · Fegyverek · Démonok · Segédletek · Letöltések · Képgaléria · Fórum · Impresszum Monday, September 06, 2010
Navigáció
Főoldal
Ismertető
Fejlesztők
Frakciók
Fegyverek
Démonok
Segédletek
Letöltések
Képgaléria
Fórum
Keresés
Impresszum
Online felhasználók
Vendég: 2
Nincs Online tag

Regisztráltak: 2,014
Nem aktiváltak: 0
Legújabb tag: ricsiheveli
Fórum Topikok off
Hírdetés
Társoldalak:

Fórumtéma megtekintése
Hellgate: London | Egyéb topikok | Egyéb játékok
Oldal: 1 / 2 1 2 >
Szerző Online jatekok
SirBladentica
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Köröstarcsa
Regisztrált: 14.03.10
Elküldve: 2010-03-27 - 08:20
Helló! smiley A jelenlegi helyzetem az, hogy mivel nincs Online HGL , ezért nem tok mivel játszanismiley Azért nyitottam ezt a témát, hogy javaslatot kérjek az Online játékokkal kapcsolatban.smiley Ide jöhetnek azok az Online jatekok, amelyek sztetek jók és izgalmasak, és INGYEN vannak.smiley Előre is köszönöm.smiley

U.I.: az oldal címét is megadhatjátok, de persze nem kötelezősmileysmileysmiley

Helló, szia, csá
osvath.levente@freemail.hu
Szerző RE: Online jatekok
Death666
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Budapest
Regisztrált: 13.12.07
Elküldve: 2010-03-27 - 15:37
Maple Story
http://www.mapleeurope.com

Twelve galaxies, and all coming at me!
Alba
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Kulcs
Regisztrált: 06.05.08
Elküldve: 2010-03-28 - 00:23
counter strike:source=>majdnem, mint a hellgate, csak több a csaló, nincsenek szörnyek, nincs London, nincsenek kihalt utcák, csak kihalt terroristák.... ja, és mintha nem lenne benne varázslás, meg summon-olás, és küldetések sincsenek.. de megér ám egy próbát, mert el lehet vele szórakozni.. de csak akkor, ha bírjuk a legocsmányabb káromkodásokat, és nem riadunk vissza némely esetben a nyilvános megszégyenítéstől... De megér egy próbát, mert aranyossmiley

An i coriéa!(Ez am "ündéül" a for the living, pontosabban a Gyűrűk ura c. könyvnek a sindarin nyelvéből a... na mindegy, csak háttérinfo)
Alba
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-03-28 - 00:25
illetve ki lehet vűándorolni KoreábaXD csak nem éri meg a körülménye miattsmiley

An i coriéa!(Ez am "ündéül" a for the living, pontosabban a Gyűrűk ura c. könyvnek a sindarin nyelvéből a... na mindegy, csak háttérinfo)
basra
Tag

Lakóhely: Nemeskolta béke. ut. 16
Regisztrált: 17.04.09
Elküldve: 2010-03-31 - 07:20
A metin 2-re lépjetek fel hasonló mint a HL csak ragyib a játék grafikája aki akar jönni az a pegasus
Ch1-en legyen a pirosakkal és majd lkeresssen fel engem egy ideig nem tok játszani mig nem lesz uj videókártyám a gépbe.Ja a nevem: 2davijones
Csá mennem kell sliba.smileysmileysmileysmiley

Barasits Bálint
bba.11@windowslive.com
fiorita
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Örkény
Regisztrált: 20.04.08
Elküldve: 2010-03-31 - 13:36
én kicsit játszottam a metin 2vel hát hogy is mondjam nem voltam elragadtatva tőle , ugy hogy azt hiszem talán ha háromszor játszottam vele akkor sokat mondoksmiley
Death666
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-01 - 07:17
Metin2 a Diablo mellett labdába se rúghat nálam, nem hogy a HGL mellett. De ha már így szóba hoztam, a Diablo2-höz van egy mod, a Hell Unleashed, aminek még zárt, bnethez hasonló servere is van, saját ladder-el, sokkal kultúráltabb társasággal mint a sima d2-ben, jobb droppal, és sokkal nagyobb kihívással. Rengeteg új cucc és pálya, a meglévő cuccokat is újratervezték, a bossok többsége pedig csak jó csapatmunkával legyőzhető.

http://www.arimyth.com - Ez a honlapjuk
http://www.freewebs.com/critterkiller - Ez pedig a modhoz egy amolyan "Arreat Summit"

Akit érdekel a mod az írjon itt vagy keressen MSN-en, van egy rakat félretett cuccom meg pár magasabb szintű kari amivel segíteni tudok az elején ha kell.

EDIT: Ja és azt meg se említettem hogy jóformán az összes zenét kicserélték benne, különböző játékokból válogatták, és rendkívül jól passzolnak a megváltozott játékmenethez.

Szerkesztette: Death666 - 2010-04-01 - 07:20
StevyXIX
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Bácsalmás
Regisztrált: 04.09.07
Elküldve: 2010-04-02 - 00:37
Hát pedig az első Diablo-ba igen ütős zenei aláfestés volt, nagyon megteremtette a hangulatot hozzá, pl Diablo catacombs music amibe gyereksírás is van, vagy Diablo Hells theme még jobb, mikor ilyen vontatott katonai indulóra emlékeztető (2:18-tól kb ) zene kezdődik vegyítve ilyen elnyűtt hangzással, mintha rosszul játszanák a zenét, közben először gyerek sírás/sikítás majd ilyen démonias hangba nyúlik át, leírni is nehéz milyen hangok ezek, lehet tényleg démonok smiley, azt hiszem a zene nagyon megalapozta a dio hangulatát, pont ez az ami nincs meg a dio2-be se, ez lelketlen démonos sötét hangulat, nem beszélve az über brutál hangulatos bossokról mint Butcher vagy Lazarus. Butchert mindig úgy nyírtam, ki hogy adott szintet végigirtottam először (eleinte a következőt is) és csak utána mertem nekiesni, nem akartam a konyhaasztalán végezni smiley.

4jv3-Marksman-Elit
4IV3-Guardian-Elit
Ajve-Engineer-Elit
Darton-Guardian-Elit
GhostD0g-Marksman-Elit
Ilho-Mantari-Evoker-Elit
Mortel-Marksman-Normal
Orwella-Summoner-Elit

Szerkesztette: StevyXIX - 2010-04-02 - 00:38
stevyxix@hotmail.com
SirBladentica
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-02 - 08:09
1-et értek vedsmiley De a (dio?) DIÓsmiley zenéiben engem mindig megragad a művészet (igaz szgépesen csinálják sztem a musicokat) Nekem mind bejön, főleg az ami illik a pályához amin épp mek..smiley

Helló, szia, csá
hunterhun15
Tag

Regisztrált: 26.04.10
Elküldve: 2010-04-27 - 07:22
WoW a legjobb B) és a hell
Death666
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-28 - 13:33
Nnekem a wow nem bejövős, túl lassú sztem, ugyanez volt a bajom a Runes of Magic-el, ami szintén jó (gyak egy wow copy ingyért), csak lassú ^^.

D2-ben meg a HGL-ben volt pörgés, kimentél azt daráltál. smiley

Hope-Keeper
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Szolnok
Regisztrált: 24.10.07
Elküldve: 2010-04-29 - 14:52
Csapatban volt igazán jó darálni smiley
Abban volt feeling smiley
Hűűű...micsoda party-k voltak!! smiley

HopeKeeper - ELITE - Guardian - Lvl 50 R25 - F3llaz
Csokipuding - ELITE - Engineer Lvl 50 R 22 - F3llaz
JamBory - ELITE - Marksman - Lvl 50 R 11 - F3llaz

A Remény hal meg utoljára smiley
SirBladentica
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-04-30 - 19:20
hát én a d2-ért nem vok oda...én is játszok metinen 74-es sámánom van de elég egyhangú jatek...ja és nem a magyar metinen játszok...azaz nem a mt2-őn hanem a ddmt2-őn....szinte ugyanaz csak jobban lehet fejlődni sokkal több yangod(ebben gold)-od van, és új cuccok vannak(pl sirius, edge sword, poison sword, azoknak szinte nincs sebzése de ez megtévesztő...ezek a legerősebb fegyók) ja és a kereskedőknél +9-es cuccokat lehet vennismiley szval én kitartok mellette, aki akarja próbálja ki...sokkal jobb mint amit az előbb említettetek...nem olyan nehéz és ugyancsak új vértek vannak benne...smiley sajnos már regizni rá csak nehezen lehet de szért próbáljátok ki....smiley smileysmiley az oldal címe www.ddmt2.co.cc (koreai de meg lehet értenismiley a fontosak azok angolul vannak...na hát ennyismileysmiley a témához írjatok amikor tudtok és lehet még ötleteket írni na meg persze ez a téma arról is szól hogy beszélgessünk ezekrőlsmiley

Helló, szia, csá
Death666
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-05-01 - 09:45
Hát én meg a metinért alapból nem vagyok oda, egy erősen butított változata a d2-nek, valahogy nincs meg benne az a feeling, elég összecsapottnak éreztem.

Alba
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-05-02 - 10:55
Igazából már nem éri meg ezen vitatkozni, szerezzünk vmi buta lövöldözős online játékot, és azzal kihúzzuk HG:R-igsmiley

Death666
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-05-02 - 19:54
Quake 3 smiley

SirBladentica
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-05-07 - 12:16
ugye ez a Quake 3 csak vicc:S google-n utána néztem..te jó ég smiley milyen kocka feje van annak a gyereknek....meg minden szörny be van rugva, úgy menneksmiley na hát, sztem is ratyi a metin de ha nincs más, akkor szívesen töltöm vele az időt. smileysmileysmiley Ja de most ejtsük sztem is a metines témát és az a Quaikeuia 3 vagy mit tom én, háááát no comment, bocsi Deathsmiley

Helló, szia, csá
Death666
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-05-07 - 12:42
Tényleg vicc, hogy 11 évvel a megjelenése után is még minden évben bajnokságokat rendeznek külföldön, és mikor szóba került a web böngészőből indítható adaptáció, akkor is a Quake3 került szóba. Szóval szerintem valamit tudhat a játék...arról meg már ne is beszéljünk, hogy ez a grafikai szint 11 éve világbüntető volt, és még évek múltán is jelentek meg játékok az engine-el amit használ, pl Jedi Knight 3.

Hope-Keeper
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-05-07 - 13:26
Ha esetleg ráértek nézzétek meg ezt a game-t Battle of the Immortals
nagyon tudom ajánlani...gyönyörű grafika...igaz még béta de egy probát megér...1 Gb-os a telepitője...neten kb 2-2.5 óra alatt lennt van és kb még 15 percet patch-el..nos szerintem nagyon jo kis game..szerény véleményem szerint kicsit Diablo 2 beütése van...szerintem smiley
Death...különösen neked ajánlom smiley

Hope-Keeper
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-05-07 - 14:25
de lehet hogy inkább Sacred smiley nem is Diablo..de akkor is ajánlom figylemetekbe smiley

Oldal: 1 / 2 1 2 >
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Szavazás
Szerinted újra fognak indulni valaha a Hellgate:London multiplayer szerverek?

Igen, nem fogják veszni hagyni!

Nem, szomorú, de mi már soha nem fogunk multizni Hellgate:Londonnal!

Nem tudom, annyi ellent mondó hír jelent meg a témában, hogy képtelenség bármit is megjósolni.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Death666
2010. 08. 28.
Én voltam ott, de majd lehet hogy visszatérek vmikor.

warpath
2010. 08. 28.
Aquarius szerveren vagyok Shurika néven xD remélem vannak ott xD

StevyXIX
2010. 08. 28.
Hope, én se tudtam, de azért kiírhatta volna, ezt csak megjegyeztem, nem kell úgy felkapni.

Hope-Keeper
2010. 08. 27.
nagyon valószínű, h mind1iken

warpath
2010. 08. 26.
Battle of the Immortals meik szeron vannak magyarok ? smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 26.
Köszi Death az infot..Stevy..relax...ha valaki nem tudja mi az a BoI..google-ba rákeres..tudod..gugli a barátod

StevyXIX
2010. 08. 26.
Csak a Mythost csinálták nem a Hellgatet, ők voltak a Flagship Seattle. BoI2-t meg ki is írhatnád: Battle of the Immortals 2, mert nem mindenki tudja kapásból.

Death666
2010. 08. 25.
Ja Hope, ma olvastam hogy a BoI2-ben benne lesz a Runic Games keze (Akik a Torchlightot csinálták/Hellgatet)

Erik a viking
2010. 08. 21.
Én ezt a lehetőséget inkább továbbpasszolnám legifjabb csemetéteknek. Szegény Zsolti. smiley

Hope-Keeper
2010. 08. 21.
hm..Bill Roper meg bevallja, hogy Ő az "apád" smiley

Erik a viking
2010. 08. 21.
Ez egy ilyen tipikus filmes elem. Azt hisszük, hogy a delikvens már halott, közben egy váratlan pillanatban újra felbukkan.

StevyXIX
2010. 08. 21.
FS megszűnt nehezen fog visszavágni.

Erik a viking
2010. 08. 20.
A Flagship Studios visszavág és a Guardian visszatér

Alba
2010. 08. 20.
De most a csillagok háborúját játszákújra, csak más címekkel: Az első rész: baljós Pokolkapu, aztán a Pénz Háborúja, aztán a Namco bosszúja, most meg az Új Remény... kíváncsi vagyok a maradék két részből mi leszsmiley

Agreal19
2010. 08. 18.
ez igaz főleg hogy én ki se próbáltamsmiley

Archívum